Låt mig aldrig få mista någon igen!

Här vart vi kan köra skoter, här det finns tillräckligt med snö. Men ibland väljer vissa fel tillfällen att fara ut med den.. Varje gång jag blundar så tänker jag tillbaka till den där dagen jag förlorade en mycket viktigt person i mitt liv. Och den dagen jag höll på att förlora den enda jag hade kvar.

Min pappa var påväg till umeå på sjukhuset med allvarliga skador.. Jag är så evigt tacksam. Jag ler och mitt hjärta slår så hårt varje gång jag ser min pappa stå och kan gå vid min sida. Att se han finnas kvar, att veta att den enda jag hade kvar finns här. Och frisk som han är, och är precis den han var. Jag är så glad, jag så lycklig att gud lät mig få ha kvar min pappa. Och med allt det här ser jag alla dagar som om den vore den sista och att jag kan mista. Jag älskar min pappa av hela mitt hjärta! ♥






Det går inte en dag utan att du finns i mina tankar!

Den 24/4-2004 var den värsta dagen i mitt liv. Det var då jag fick veta att min mamma hade lämnat mig, mina syskon och min pappa, varje dag känns det som om det vore igår jag önskar att du var här jag skulle krama om dig och aldrig släppa taget om dig. Idag är 8 år sedan du lämna oss. Världen är orättvis om nu du gud har skapat oss varför ska du då ta ifrån dom vi älskar? jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar min mamma det blir bara jobbigare för varje dag. Om du ändå vore här MAMMA!

jag hann inte berätta för dig hur mycke du betyder och hur mycke jag älskar dig innan det var försent, den dagen jag träffar dig ska jag berätta det för dig och jag ska aldrig lämna dig. Ibland känner jag bara att jag vill komma till dig , men en dag är min tid också över här på jorden då kommer jag till dig då syns vi igen mamma.




Jag saknar dig.



Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut och kommer alltid att öka.

Kärlek har tidigare för mig varit något man känner och vet att man ska säga, men nu när känslorna är så starka blir ord som ”Älskar” en fis i rymden. Kärlek kan inte beskrivas i ord utan måste upplevas. Att försöka förklara något som inte går att beskriva är en omöjlig uppgift men många försöker och får ner bra och ibland mycket bra ord och meningar. Hur man än gör så går det aldrig att beskriva i ord hur man känner, för när personen läser orden uppfattar den personen det på sitt sätt. Ord som Älska, Älskling, Kärlek, Puss & Kram har idag blivit ett vardags språk för många och det gör det då svårare att verkligen förklara i ord när man vill beskriva en sådan stark känsla som Kärlek.

När man är i min ålder då söker dom flesta någon att dela sina känslor med. Man söker efter den där speciella. Den som får dig att må bra, den som förstår dig utan att du behöver uttrycka dig i ord. Den som alltid finns där för dig. Jag är inte å gammal därför är det här verkligen stort för mig. Jag har det verkligen bra med honom. Han är min första riktiga kärlek. Första gången då vi gjorde slut så ångrade jag mig något enormt. Han var ju mitt allt, allt jag någonsin önskat mig. varför skulle det bli så!? Vi sårade varandra något så enormt, så ljupt att vi aldrig mer kommer kunna lita på varandra på samma sätt även fast vi försöker verkligen och försöker glömma allt som har hänt. Jag glömmer aldrig blickarna vi gav varandra då det tog slut, hur mycket vi hatade varandra, det var som att vi aldrig någonsin hade träffats eller sett varandra. Tårna kunde verkligen inte sluta rinna det var så hemskt, så hemskt att jag hata mig själv och kunde nästan inte leva med mig, för Rasmus han är ju den som hjälper mig upp som hjälper mig att klara av en helt enkel dag som får mig att lee utan han är jag ingen. Det gjorde så ont att veta att vi var inte vi två tillsammans i ett längre, det var så jävla tungt att vända ryggen och veta att nu är det slut det är inte vi längre. Att bara kasta bort allting vi "byggt" på kändes förjävligt. Vi svek verkligen varandra något så fruktansvärt.  Jag vill verkligen att när jag skriver något så ska du ta till dig av det som står och att det inte bara ska bli ett nytt sms/mail/skype meddelande i mängden av alla andra puss, kyss, gosgos. Jag litar till 200% på dig och på att du är den jag vill vara med. Jag hoppas att det här inlägget på något sätt kan förklara varför jag ibland har svårt att förklara hur jag känner. Men när jag väl försöker så är alla ord för tama/lama. Kärlek för mig är verkligen när du kommer in i rummet och lyser upp det med din närvaro. Att en person så lätt kan få andra på gott humör utan att göra någonting är för mig helt ofattbart. Älskling, Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag har gjort det sedan första dagen jag såg dig. Första gången så hade jag fram tills det blev du och jag ett pirr i magen varje gång jag såg dig eller var ensam med dig. Redan då hade jag svårt att finna ord. Jag var blyg och försökte vara rolig men vad jag än gjorde kändes det fel tills jag fick lära känna dig och vågade först då se dig som en kompis än som ett ragg. När vi kom varandra närmre och närmre så försvann rädslan ett tag tills jag helt plötsligt insåg att jag gick och tänkte på dig dag ut och dag in.

Fast att livet känns tungt så får han mig att sväva på molnen ändå! Är så glad jag har honom i mitt liv. För mig är han lycka och jag avgudar hela hans personlighet och varenda liten egenskap han har. Är så käääär och lycklig som har honom! han är verkligen världens bästa, älskar dig! <3


<3


Av någon anledning tycker många att det är mer okej att hacka på någon som är lite för smal än överviktig.

En sak som verkligen många inte har uppmärksammats på alls samma sätt är hur otroligt vanligt det är att normalviktiga och överviktiga människor hackar på folk som är lite för smala och folk som klassas som underviktiga. Själv har jag aldrig i hela mitt liv haft ett så kallat normalt  utan jag har alltid klassats som "underviktig".  Väldigt ofta får jag kränkande kommentarer på min blogg som säger att jag är för smal, att jag borde äta, att jag har ätstörningar, Och allt jag gör för att få sådana kommentarer av folk är att lägga upp helt vanliga bilder på mig själv på min blogg. Jag skriver ingenting om mat, vikt eller utseénde utan jag är bara mig själv. En vanlig och hälsosam tjej.

Av någon anledning tycker många att det är mer okej att hacka på någon som är lite för smal än överviktig. Folk skriver överallt "jag har hellre kurvor och är lite mullig än att se ut som ett benrangel". Och att skriva den meningen är för många helt okej. Men ärligt talat, hade jag skrivit "jag är hellre lite för smal som jag är idag än att se ut som ett fetto" hade jag fått extremt många arga kommentarer om att jag var dum i huvudet och kränkande och att så kan jag ju förfan inte skriva. "Jag är stolt över mina kurvor" kan man läsa lite överallt. Hade jag skrivit "jag är stolt över mina smala ben" hade folk reagerat på ett helt annat sätt. Har ni tänkt på det?

Det är inte bara på nätet jag har fått höra detta utan jag har även i verkligheten fått så otroligt många kommentarer om hur smal jag är. Så ofta att jag helt enkelt har vant mig vid det. Ofta nöjer sig folk inte med en kommentar utan fortsätter till exempel med "du borde gå och äta något". Och just jag är en så pass stark person att jag inte kunnat bry mig mindre om deras elaka kommentarer men jag vet att det finns så många andra smala tjejer och killar som hela tiden också utsätts för detta. Min närmsta vän brukar fråga "hur känns det?" efter en sådan situation men även hon har vant sig vid att folk kommenterar min vikt och hon vet att jag inte tar illa upp, men hon frågar ändå för säkerhetsskull. För hon vet att det inte är okej av folk att göra så. Tänk om jag gått fram till en kille eller någon annan "fan vad fet du är". Hur hade det låtit? Hur hade det uppfattats?

Och utöver kommentarer som "din ryggrad syns, fan vad äckligt", "ät - du behöver det", och så vidare har det till och med gått så långt att någon till exempel tagit och känt på mina revben mot min vilja, att de gått till sina vänner och sagt "kolla" och att de vänt sig om med en äcklad blick mot mig. Av någon anledning tycker de att det är okej att göra så. Vilket det verkligen inte är. Sedan vill jag bara tillägga att det är en helt annan sak om folk frågar för att de är oroliga och bara vill kolla att man mår bra, att de bryr sig om en helt enkelt.

När en person som är lite för smal lägger upp en bild på sig själv betyder det inte att den personen hyllar ätstörningar och vill trigga folk till att gå ner i vikt. En för smal person har precis lika stor rätt att lägga upp en bild på sig själv som en normalviktig eller överviktig person har. Det handlar om att vara hälsosam, frisk och att trivas med sig själv och sin egen kropp. Varför kan vi bara inte låta bli att kommentera andras kroppar negativt. Tjocka, "normala" eller smala - vi alla är lika mycket värda.

. Finns det en annan tjej som är enligt killen är ”bättre” än du så kommer hon att vinna.

Vissa har det, andra har det inte – förmågan att få killar att gilla dem. Är det verkligen så? Måste man ha någon sorts medfödd talang för att bli populär bland killar? Nej, det vore synd att tro. Det handlar bara om att lära sig vad killar gillar!

Alla killar är inte likadana såklart men det finns vissa faktorer som ändå funkar på nästan alla killar. Så om du lär dig dessa tips vågar vi påstå att du i alla fall kommer att lyckas charma in dig hos väldigt många av dessa konstiga varelser.

En sak som nästan alla killar gillar är snygga tjejer. Men är inte det orättvist? Tänk om man inte är född med en modells eller Hollywoodstjärnas utseende, har man inte en chans då? Jo, det har man absolut! Man behöver inte vara jättesnygg av naturen, det finns massor man kan göra med smink och kläder. Genom att följa vissa enkla sminkregler kan man åstadkomma underverk med sitt utseende. Låt oss nu säga att du redan gjort dig skitsnygg, att du verkligen bryr dig om ditt utseende. Vad finns det då mer som killar gillar?

Lite förenklat kan man säga så här: Killar fungerar så att skulle det bara finnas en enda tjej kvar på hela jorden så skulle han ta henne. Killar vill ha en tjej till varje pris och han kommer att ta det han kan få. Medan tjejer inte alls fungerar på samma sätt. Även om det bara fanns en enda kille kvar på hela jorden så är det inte alls säkert att denne skulle vara ett dugg intressant för tjejen. Kort sagt: Tjejer lever hellre ensamma om killen inte uppfyller deras krav.

Men om killar inte har lika hårda krav på tjejer som vice versa och om killar verkligen är lite desperatare än tjejer, varför kan jag då inte få vilken kille jag vill? Jo, det beror helt enkelt som med så mycket annat på konkurrens. Finns det en annan tjej som är enligt killen är ”bättre” än du så kommer hon att vinna. Det här är också anledningen till att killar kan säga att man är snygg trots att man går omkring i mysbrallor och utan smink när man är på tu.

Kom dock ihåg att det faktiskt kan vara så att om en kille dissar dig så har han förstått att ni kanske inte skulle passa så bra ihop och kanske har han rätt? Så länge du känner att du kunnat vara avslappnad och dig själv så har du inte förlorat någonting. Du kommer snart att hitta en kille som är rätt för dig.

Jag har hittat min kille, som jag älskar mest och som jag kommer gifta mig med och skaffa barn och flytta ihop med. Han ska jag leva med tills döden skiljer oss åt. Är ska jävla glad att jag hittade honom som fick en sådan underbar kille! ibland så kan man ha riktigt tur i livet! <3





Små, små ord om stora, stora känslor!

Är verkligen världens lyckligaste tjej på jorden. Du har verkligen fångat mitt hjärta, jag är så otroligt lycklig med dig. Ingen, ingen någonsin har fått mig känna som du gör, jag är så otroligt kär i dig och det vet du mycket väl om. Min finaste, vackraste, underbaraste, bästa pojkvän och även min bästa vän som alltid finns där för mig. Du ska vet att du är allt för mig och att jag aldrig vill förlora dig eller det vi har!

Korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
För allting som du är och du tog mig på fötter igen.
Tre ord och jag faller direkt, du och jag det bästa som har hänt
Förlåt mig, om jag tvekar ibland
Men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
Och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där.
En bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel och tog bort den onda slöjan
För när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag är.
Du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
Utan dig vore jag bara en av miljoner.
Du är det finaste jag vet.
Det är svårt att förklara när ord inte räcker till.
Kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill.
När jag är ledsen tänker jag tillbaks på 9/9-2011 
dagen det blev vi och jag fick allt som jag önska.
Jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans
När vi är med varandra, känns som tiden stannar
Du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
Trodde aldrig att kärlek kunde kännas såhär rätt
Rasmus du är allt som jag nånsin velat ha
Varje andetag med dig känns så underbart
Jag säger så mycket men, detta är sant.
Första ögonkastet, det var kärlek redan då
Du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
Vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat.
Älskar dig!

Första bilden på mig och Rasmus tillsammans! <3


Älskar dig! <3






















Du är mitt allt älskling, hoppas att du verkligen förstår hur mycket du betyder för mig. Den första kramen och sedan den första kyssen. Det är du som har gjort mitt liv meningsfullt, du är det sista som jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Du är den person som har förändrat mitt liv totalt. Du är den person som får mig att må bra. Det är bara du som har förmågan att få mig varm i hela kroppen när du ler mot mig. Älskar dig nu och för evigt älskling! <3





Taaaaaaack älskling! <33333

Seeeee så fin header, älsklingen har gjort åt mig! :D Han är världens bästa som jag älskar mest av allt! Ska gifta mig med honom en vacker dag! <3 Hihhihi


Jag är älsklingens lapproompah! ;)

Älskar dig! <3

Klockan tickar på och jag är vaken ännu!

Borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp imorgon tidigt, tänkte ta och åka ner tidigt till min älskade pojkvän imorgon, så tar den skjutsen så går tidigast ner! ;) Smaaaart I KNOW! Hehe. SÅ ska upp tidigt imorgon, men som sagt kan fan i mig inte somna typ när jag sover själv, går fan inte! ;S trist, men sant. Så får väl ändå åka ner tidigt imorgon fast jag typ kommer vara dödens på morgon eller så inte för här en dag så var jag och älsklingen vaken till 6 på morgonen och vakna 9 alltså sov vi bara 3 timmar, vi är fan duktiga vi har varknat vid 8-9 varje dag nu under lovet men då har det ju tagit en längre tid innan vi har tagit oss upp ur sängen då... hehe men alltså mysigt att vakna upp och ligga och kramas å mysa prata skit! ;P


Men nu ska jag fortsätta skriva med min snygging, byebye!


Har shorts på mig ifall någon undrar....

Är så kääääääääääääääääääääääär!

Har tänkt/tänker mycket på en nära vän som inte har det lätt. Mina tankar går till henne i alla fall, hon är en av de starkaste jag känner och kan ta sig igenom vad som än kommer i hennes väg, det vet jag. Finns alltid här för dig vännen om du behöver prata! Vet inte alltid hur jag ska stötta ibland bara, men jag vill stötta på det sätt jag kan!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men pojkvännen kommer verkligen före allting annat nu. Ska sova hemma inatt, känns hur jävla tomt som helst eftersom man har sovit med älsklingen typ varje natt i veckor nu så känns vekligen förjävligt! Sitter ifall och tråkar nu och hoppas man att det kan bli morgon snart, så man kan fara och krama och pussa på älski, blir säkert också att sova hos honom. Skulle aldrig farit hem idag, men var på dåligt humör och då drog jag, skulle aldrig gjort det. Tur att han orkar med mitt humör för det är verkligen åt helvete med den, ena studen är jag glad sen är jag en riktig bitterfitta jag kan verkligen inte kontrollera mitt humör, jag blir arg för småsaker och kan börja grina men vet inte varför osv.. men har varit så mycket på sista tiden, så det är faktiskt riktigt skönt och bra att det är lov så jag får vila ut mig, så kanske allt blir bättre med humöret, FÅR HOPPAS DET IFALL! :D

Tycker mest synd om Rasmus Älsklingen som få stå ut med den mest + min familj då! :/ Ajja måste verkligen börja tänka på den!

Nog med det nu ska jag snart lägga mig framför en film tror jag, för lär inte kunna sova inatt eftersom jag sover själv, det går inte att sova då. Minns sist för någon vecka sen då jag skulle sova själv, det var kallt och jag drömde en massa hemska drömmar och vakna hela tiden hoojjjja det är verkligen hemskt, det går faktiskt inte att beskriva. Så hoppas verkligen att tiden går fort inatt!

Nu vet ni ifall att jag lever, pöss hej!


Världens snyggaste, älskar dig! <3
Är så käääääääääääääär så det inte går att beskriva hiihihihih!!!!!! ♥

Hold Kjeften Pa Deg!

http://www.youtube.com/watch?v=qZRTUX3-0_A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))

HATAR ATT BRÅKA MED DEN MAN ÄLSKAR!

Jag hatar så mycket att bråka med dom människorna som betyder mest för en, det är en av dom värsta känslorna som finns! Jag har så fruktansvärt att kontrolera mitt humör ibland,och vissa saker får mig att explodera och bli GALEN! Och jag säger en massa saker som låter väligt hårt, tyvärr menar jag oftast det mesta jag säger.... Jag vill bara att man ska förstå mig. tyvärr verkar du verkligen aldrig förstå, du kanske lyssnar på det jag säger men du hör verkligen inte. Jag ber dig verkligen,snälla börja förstå mig,vill inte ha dom här bråken längre. Snälla ta in det jag har sagt och börja förstå mig snälla.

Kommer aldrig lämna dig älskling, om det är någon som kommer göra att det blir slut så är det du som dumpar mig.



Älskar dig av hela mitt hjärta! <3

sjuk less!

Gud vad less man blir.
Försöker verkligen glömma allt helvete
som är hela tiden.

Försöker verkligen inte tänka på allt som
orsakar en stress som jag inte orkar visa
andra
. Och sen när man i princip lyckas,
så börjar kroppen säga ifrån.

Trött, sliten, ont, ingen ork.
Känner mig svimfärdig så fort jag försöker
röra mig, ögonen gör ont för att jag är så trött..

Vill bara hitta någon jävel som kan hjälpa en.

Men men, kunde varit värre, det är vad jag intalar mig.
Får försöka strunta i vad som är idag, och tänka
att det är en ny dag imorgon, som kanske blir bättre.

En ny, bättre dag imorgon.
Hoppas på det då!




äckeljävla dag!

Den här dagen suger, inget att gått som de ska på precis hela dagen och de började kl 8 i morse.. fyfan! vill lägga mig under täcket och ligga där tills i morgon i hopp om att de kanske blir en bättre dag..

Känner mig stressad som en idiot fast jag inte behöver, borde städa, tvätta osv.. de ska ja, men ja vill göra de NU fast jag kan slappna av en stund.. måste slappna av innan jag får hjärtsnurr!
så dör ja så vet ni dödsorsaken.. kan inte stressa ner mig, är stressad i kroppen hela tiden.
är stressad när jag vaknar att ja kastar mig på klockan när den ringer.. Normal? Kanske inte..


Fula jaaaag!

Han gör mig verkligen till världens lyckligaste tjej!

Har jag nämnt någon gång att jag måste vara den lyckligaste tjejen i världen när det gäller kärlek? Men nu vet ni, det är jag. För jag har världens underbaraste pojkvän. När jag mår dåligt håller han om mig och är hos mig till han har fått mig att le. Ni vet de där scenerna i filmer då något har hänt som får tjejen eller båda att känna sig nere. Då killen ändå måste åka med bussen. Men i sista minuten hoppar han av och springer ikapp en och håller om en och släpper inte taget. Som om man vore allt. Som man vore det viktigaste som finns. Såndant som alla tjejer drömmer om men som många säger inte finns. " det är bara på film" det är det inte för mig. Juste den scenen har jag varit med om. Visst han har sårat mig. Många gånger. Men jag har sårat honom med. Men det förändrar inget. Han är ändå den mest underbara och vackraste person jag träffat. Han är mitt allt, mitt liv och mitt syre. Han är min bästa vän, min pojkvän och min tvillingsjäl <3
Så jag har rätt att påstå att min pojkvän är den underbaraste i hela världen.
För det är sant.
Och min kärlek till honom kan inte beskrivas i ord.
Jag älskar honom. Över allt annat.
De är för honom jag andas.
De är för honom jag öppnar mina ögon och möter en ny dag.
De är för honom jag lever.
Och han får mitt liv att bli underbart.
Om du läser det här älskling. Så vill jag att du ska veta att jag älskar dig. Jag älskar din för den du är. Vill inte ändra något hos dig. Du är underbar och perfekt precis som du är. Jag älskar oss för allt vi gått igenom och för alla stunder vi kunnat ge upp med inte gjort det. För alla tårar för alla skratt. Ångrar inte en sekund av det. För de vi gått igenom har lett oss till idag. Och idag är vi starkare än någonsin. och jag älskar dig mer än någonsin.
Och jag ser fram emot att dela alla stunder i framtiden med dig. Älskling.... Du är underbar.. när ska du förstå det?
Puss din Jenny♥


Älskar dig Rasmus Högström av hela mitt hjärta! ♥


RSS 2.0