Ursäkta mig för kass upptadering!

Men har för en stund sen kommit hem med en blodig käft! :P Gör så jävla ont, ni som inte vet om de... jag var tvungen fara och ta bort en jävla tand från gommen skönt.. eller så inte!


Men har varit en bra helg iallafall! :) Gjort en massa roligt, som ni andra också säkert har gjort.

Saknar min älskling! :(
Får ta och bli bättre i käften sen drar jag nog till Jokkmokk! Orkar inte vara hemma när man kan vara ute och ha roligt.

Ska även färga håret imorgon typ! ;)



<3

Hola!

Dålig uppdatering, jag vet. Av någon konstig anledning har jag inte haft tid.

vad ska jag blogga om?
BLOGGTORKA!


Hemma nudå!

Förlåt för en dålig uppdatering idag, ska skärpa mig i fortsättningen. Men kom iallafall hem för en stund sen, har varit med älskling idag. Han är ju bara för bäst.

Har även haft provet idag.
Jag tror att det gick ändå ganska bra, får väl hoppas på de iallafall.
Sen så har jag varit typ och gått hela dagen känns det som
 men egentligen har jag bara varit  ute och gått i 1 timme ungerfär med några andra roligt folk under skoldagen.
Å sen så gick jag och älsklingen hem till han då efter skolan.

Minah
Tusen tack för att du orkade göra en header åt mig, vart skit nöjd med den. Den vart jätte bra, du är bäst Minah och helt underbar.
jag är glad som har dig till vän.
Älskar dig vännen och finns alltid här för dig hoppas du vet de! <3


Nu ska jag ta och kolla vidare på bloggar åde, sen så jag nog hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och slå på en film, tycker det låter som en bra idé.
Jag nog också ringa och vara social med älsklingen om inte han hinner ringa mig först, måste hinna före han! ;)
Saknar han redan fast jag for nyss från honom! :(
Ska nog sova hos han ihelgen, eller om han kanske kommer och sover hos mig.
Men vad vet jag hur det blir, det lär jag ju se då dagen kommer alltså typ imorgon eller nå sånt.

Men hoppas ni får en trevlig Tordagskväll för det ska då jag försöka ha utan min älskling brevid mig! :(


En gammal bild på mig.


HEJ JENNY

Har just kirrat header åt Jenny. Fick bli en enkel, slut på ideér.. Har även hunnit fixa Lisas blogg också, awesome. Tänkte bara säga att Jenny är underbar och helt enkelt bäst!
// minahwikstrom.blogg.se

Hellao

Just nu så sitter jag och känner hur sjuk jag håller på att bli, det är nog därför jag har varit sur på sista tiden... Pappa måste nog fara ner till Jokkmokk och köpa halstabletter till mig.

 Men jag ska ändå till skolan imorgon och göra bort det där fucing provet! ;P Hoppas det kommer gå bra, men jag vet att det kommer gå dåligt för att jag inte har tränat ett skit, skrev ju att jag skulle göra de. Men tror ni att det vart nånting av med de? Eh.. ne som vanligt! :/ Hatar mig själv ibland.

Måste tvinga mig själv typ nu att ta häftet och plugga in de i skallen att jag måste träna, att jag inte kan sitta nå mera framför datorn för då blir det ingenting gjort.

Jenny, tillbaka till verkligheten och sitt inte å tänk att allting löser sig av sig själv!
Ta tag i saker och ting.

Måste typ tänka så där eller nå?

Hoppas ni får en trevlig onsdagskväll, för det kommer då inte jag ha, om jag nu kommer plugga då..


Nån suddig bild på mig!


Ja herregud..

Haha, herregud, någon som har hackat sig in på min förra blogg, roligt liv den måste ha? :P Hoppas du nu hittar nå intressant då! :D Å medans du är inne på min blogg så kan du väl slänga ut några inlägg? :) Bara passa på hurrudu, för du lär ju ha stoppa ner en tid på att hacka dig in...

Vad gör ni till helgen?

Jag själv vet inte hur jag ska göra, om jag ska vara i jokkmokk eller vuollerim? hm.. vad tycker ni? Jag hoppas på att det blir en rolig helg. Eller om  jag bara stannar hemma och myser med älsklingen! <3

Ska plugga nu lite till provet som vi ska ha imorgon, lite sen i starten på att börja plugga till provet som vanligt haha! :P Menmen, vet inte om jag alls orkar fara till skolan imorgon..

Börjar fan bli rädd för mig själv! ;O Jag har börjat vara sur och trött hela jävla tiden, alla måste ju tro att jag har blivit tokig!? :S

Haha ajja nog med de, nu ska jag plugga vidare, puss!


Så är det bara!


Jag kanske inte är din typ, men jag tänker iallafall inte ändra på mig,
är jag inte den person du vill att jag ska vara, så glöm mig, låtsas som ingenting,


Randijaur!

Tjabba! Nu ska jag snart dra mig mot Randijaur igen, väntar bara på att min syster Jeanette ska komma så jag kan åka upp med henne. Men sen ska jag ner igen till Vaikijaur (Hem) å göra läxer åde.. :) Sen imorgon blire väl att vara med älsklingen! <3 Han är så snygg i ny frisyren! Men nu ska jag fara.

Tjiiiing så länge! :=)


Alice snygga skor! ;)


Skolan...

Hello, sitter på bibblan just nu, jag ska väl snart gå mig mot skolan till lektion eller vad tycker ni? Blir bara ett snabb inlägg nu för måste nog börja gå så jag hinner med bussen hem också! Puss å hej! :)

<3

Hello bloggen.. gash va jag älskar min pojkvän! helt seriöst han är ju helt underbar!! Men idag har jag inte gjort ett skit, ska väl ta och vara duktig en stund.. tänkte ta och plugga lite, Inte ofta man orkar göra de! :/ Lat som jag är hehe! ;) Men tänkte börja nu på gymmet så det blir slut med det här latheten! :) Någon som ska börja på gymmet? Skulle varit roligt att ha sällskap med sig, men som tur har man en pojkvän som är också på gymmer nån gång ibland så där, som säkert orkar följa med! :) Men nu ska jag fara till Randijaur en sväng, så vi får höras puss å hej! :)


Haha en små rolig bild tycker jag!
Haha Lucinda hade varit duktig på att ta på Fhigt grimman fel väg! ;) Kan ju också hända ibland...

Älskar er också! ♥

Jag älskar er också Minah och Emelie! ♥ Och jag finns alltid här för er hoppas ni vet om de, tack för att ni finns för mig! ♥





Varför försöker jag alls...

Känns som att allt som händer är bara mitt fel, ni skulle ha det bra att slippa mina problem. Det är svårt att kämpa men det är det ända man får höra. Det känns som att allt är över, att jag är på botten. I mitt innersta rum finns det djupa sår. Nu skiter jag i allt. Varför försöker jag alls...

Kommer sakna dig!

Jag saknar dig med hela mitt hjärta, jag älskar dig något enormt och det finns inget slut på den enorma smärtan som finns i mig. Du var den bästa, du var mitt allt, du var min dröm! Vill inget mer än att jag kan komma tillbaka till dig. du är underbaraste hästen på jorden. ingen fattar vad jag ser i dig. Jag saknar dig så att det gör ont, min fina lilla häst! Jag är helt tom. Kan inte fatta det. Det gör bokstavligen ont i mig, mår illa bara av att tänka på det. Att du aldrig mer kommer finnas där mer. Aldrig kommer och möter mig i hagen igen. Du är den ända hästen jag har litat på, den som jag alltid har känt mig trygg hos. Du har lärt mig så mycket, och med dig har jag blivit starkare. Jag kan inte förstå att du kanske snart är borta, att jag aldrig mer kommer få träffa dig. Försöker intala mig själv att du kommer få det bättre. Det känns helt overkligt, som om en del av mig slits bort. Med du har en plats i mitt hjäta och där kommer du alltid finnas kvar! <3

Åren med dig har jag varit en av dom lyckligaste någonsin.
Jag vet inte vad jag ska säga mer, Jag bara gråter och gråter känns som att det aldrig ska ta slut.

Jag älskar dig.
Jag hoppas vi kommer ses någon dag...


































Jag älskar dig Temptation! <3




Lyckat! ;)

Hej! Eller godmorgon! Vaknade för en stund sen, har typ varit död idag... För vart "Hemskickad" Från EC... :/ Så jag och några till var vaken hela jävla natten inatt å vänta på en buss jävel som kom 05.30 imorse, å när vi kom till skolan då åkte vi in på samtal med några lärare som var gode arga! Dom skickad hem oss från skolan, ärligt talat så vet jag inte varför vi typ var tvungen att åka in på samtal... men sen så då gick jag olivia, Emelie, Annika till Minah där Minah bjud oss på mat å sen gick vi å la oss å sov. Skööönt var det. Sen när jag hade sovit en stund hos Minah då for jag hem å sov, sov tills pappa kom in i rummet å frågade SOVER DU! ;O Å jag: ja det seru väl?. Pappa är ändå inte typ sur för att jag for hem, skönt nog. Nu ska jag gå ner och se film med pappa å dom å bara mysa på och se idol! :) Sen sova igen!

Hoppas ni får en trevlig Fredagkväll!


EC imorgon!

Hej! Imorgon far jag ju på Ec, så jag kommer inte hem fören på Fredag, så då skriver jag ju då jag kommer hem tråkigt nog... :/

Men då vet ni varför jag inte kommer blogga på tre dagar...


Nån bild på mig som jag hittade!

Svart på tal ... ;)

luttplutt om Så här kan det ju också gå till...:
hahah fan vad bra vi är!;)

Svar; VI? Du menar jag och Alice!? ;) Du vågade ju inte!

Så här kan det ju också gå till...


Bilden förklarar ju saken!

Jokkmokk snart då! :=)

Hej!
duschade för en stund sen, nu ska jag snart börja fixa mig sen blire Jokkmokk! :=)

Puss å hej!


Randijaur! :)

Hej! Kom just från Randijaur, har varit med världens bästa Lucinda! :) Sov över i randijaur ifrån Fredag till idag då. Och och hon var ute å red med två underbara killar idag. Nu ska jag fixa mig sen blir nog Jokkmokk! ;)


En bild från idag! <3

Bubbelbad! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig i det sköna bubbelbadet som väntar och digga musik! ;)

Söt Anton! <3

Hej!
Har äntligen städat färdigt! :)
Fick för mig att jag ville städa, å fint vart de! :)

Har ju ätit glass med söt Anton! <3
Han är bara för gullig skitungen!

Ska väl ta mig ett skönt bubbelbad snart.

Så ni får ha det så bra så länge puss!


Är vi inte lite små söt? ;)


Hallojsan :)

Sorry för att det inte vart något inlägg igår.. :/
Jag skrev inget inlägg igår för att jag var med Älsklingen!
Men skriver ett nu lite snabbt..
Idag så har jag varit på skolan, gick bra som vanligt! :)
Just så håller jag på att städa mitt rum å så, men tog en liten pause nu från de! :)
Ska kolla lite bloggar nu, skriver senare puss! :)


Någon konstig bild på mig.


Pigg ponny!

Hej!
Varit isklan idag som vanligt, efter skolan for jag upp till mig älskade ponnyplutt, han var ju som pigg! ;O
Har saknat han, för det var ett tag sen jag var hos han! :/
Men ska börja vara mer med han, nog måste jag väl ha tid med skolan, killen och hästen?
Ska jag nog kunna fixa så jag kan! :)

Nu ska jag ta nå å äta tycker pappi, så måste väl göra de!

Klantiga jag tappade ju så klart mobilen idag så den typ gick sönder! :(


Världens sötaste,bästa älskade ponny! <3


Skola.nu

Hejhej! Nu ska jag dra mig till skolan så man får den här dagen bort gjord! Puss å hej! :)


Älskar dig Lucinda! <3

SURE

Åherregud, som om jag vill bli du vän? ne! Kollar inte spceiellt mycket på dig men okej visst... HAHA! får bara veta av andra... Ne för jag vill hellst inte prata med en som du, OCH om det stör dig så jävla mycket att jag skriver om Rasmus på MIN blogg så sluta läs den då! Och skriver inte precis om dig hela tiden. Och snälla du, dig ser jag bara som en falsk unge å ingenting annat, å jag har släppt dig för länge sen, men jag stör mig jävligt mycket på dig och dina falska rykten! Du är ju då fan inte nå mycket bättre på att skriva om din "älskling" "SNygging" eller om mig eller om någon annan du bråkar med! Så säg inte så mycket.


Lalala

Helloj! Har för en stund sen lagat mat, n ska jag snart fara ner till Farmor & Farfar med nå saker och sen ska jag leta fram ännu mer vinter jacker! Tycker synd om pappa som får gå ut å in bara för att det är fel jacka han kommer in med... Får väl gå ut själv snart å kolla vart den är. Varit i skolan idag, det var en lugn dag. Tror det bli en tidig kväll, ska bara göra dedär sakerna nu sen lägger jag mig framför en film sen sova! :) Saknar min älskling! :( <3 Han är ju på praov så träffar inte ens han på skolan på 2 veckor, men tur så kan man ju stanna i jokkmokk å vänta tills han slutar å sen kan man ju vara med han! <3 Måste träffa han ikväll eller så får jag vänta tills imorgon, det är så jobbigt att inte träffa han. Går typ inte att vara utan sin kille! :/

Ne men nu måste jag göra ett ryck! Puss å hej! :)


Älsklingen! <3 Jag älskar dig! <3

Att du ALDRIG kunde växa upp din omogna jävla bitch!

Du säger till folk att du försöker "RETA" mig, men kan säga dig en sak. Det gör du verkligen skit dåligt, för visste inte de fören en kom och sa till mig vad du håller på med. Varför inte slå ner mig om det är de du vill göra? varför inte komma och prata med mig och säga alla dina ord till mig som du vill säga, istället för att gå runt och säga till folk vad du vill göra/säga till mig?! Hade inte det varit bättre, än att dra in en massa folk som inte har NÅNTING med det här att göra? Ne för just de, du försöker låta så jävla TUFF när du pratar med andra men du är inte så jävla TUFF så du kan göra de! Är så TRÖTT på dig! Bara att se dig på skolan gör mig fan GALEN! jävla bitch ..... omg...och jag trodde inte du kunde sjunka lägre...! Nu vet du de, om du vill mig nå så kom och säg/gör de då, istället för att låta så jävla TUFF så bevisa att du är de då också! Eller så låter du bara bli att försöka, om du vet själv att du inte vill/klarar av de. För det här är fan bara imellan MIG och DIG och INGEN annan. Eller måste du ha någon med dig om du ska prata med mig eller nå annat? VÄX UPP NU FÖRFAN!

Du vet vem du är...


Godnatt!


Funderar på att färga håret, men vilken färg? :/


Godmorgon!

Vaknade ungerfär nyss, ska snart hoppa in i duschen sen fara till Jokkmokk! ;)
Måste fara förbi Syster Jasmin och kolla hur alla mår där! haha!

Tror även jag ska upp till randijaur en sväng senare, med har inte bestämmt mig ännu!


JOKKMOKK!

Hej!
Varit med Klara idag, vi färgade hennes hår. Fyfan så SNYGGT det vart!
Blir avis på henne!
Har även varit med Älsklingen också har jag hunnit varit till Jasmin inflyttnings fest, kolla in en sväng hos henne det var en massa folk.. ;)

Nu ska jag se film sen sova! ;)


Tjejer kopierar, killar läser och lär. ♥

- En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
- Tjejer älskar att pussas/kyssas. När som helst
- Klicka aldrig upptaget när hon ringer.
- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
- En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo
... ... - När ni går på stan / ute och går håll henne i handen
och visa att ni är ett par.
- När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska i hennes öra att du älskar henne.
- Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se DITT namn på displayen..
- Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..
- Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan!
- Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör..
- Dissa henne inte överhuvudtaget. Våga visa att ni är ett par.

Tjejer kopierar, killar läser och lär. ♥




Göra hål i tungan! ;)

Hej!
Ska snart gå ner och prata med pappa om att göra hål i tungan, funderar på att göra de! ;)
Hoppas jag får de, men jag tror inte de.. :(

Skriver när jag har pratat med han! :)


Snyggt!


Pratar med Daniel,Emelie och Niklas just nu!

Hallojsan, sitter och pratar på skype med nå fina folk! :)

Idag har jag varit på skolan som vanligt, höll även på att missa bussen på morgen brabra där Jenny! ;)
Haha!
Ne men nu ska jag vara social med finfolket på skype! :)
Ni får ha det så bra pusspuss!


En bild på min navel! ;)


Hallå!

Kom för en stund sen hem ifrån jokkmokk. Har hunnit laga mat! :) Imorgon är det en ny dag med nya tag! Känner mig inte taggad inför provet som jag ska ha imorgon! :/ Shit! måste träna inför den också buhhhu jag som är så trött och vill bara gå och lägga mig! Menmen, får väl göra ett snabb ryck sen går jag väl å sover! Puss å sovgott!


Älsklingen! <3


Jag älskar dig Rasmus Högström! <3


<3


Skype

Helloj!
Just nu sitter jag och pratar med Dennis, Daniel och en till sak.
Just nu befiner jag mig i Vaikijaur, jag bor ju som nästan i Jokkmokk hos syster Jasmin! :)
Imorgon blire nog att vara med Älsklingen! <3

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg så ni vet att jag lever! :)

Puss å kram!


Visst har jag ett fint Biologi häfte? :)


RSS 2.0