Snygg oufit


Ett enkelt men ändå snygg!

Snacka om att denna outfiten är snygg!


Hade man pengarna såå... Vad tycker ni? Någongång är allt det här mitt LOVE! <3

Svar på tal om..

Lisa r om Hallå och ursäkta min dåliga uppdatering!:
Vem är dresina?

Svar; Har ett 12 årigt Varmblods sto som vid namn Dresina, hon är verkligen supermysig. Ett litet och nätt men otroligt gulligt sto, en riktig flickhäst asså!! Så sjukt fin! (: Hon är verkligen hur snäll som helst!

Sålde ju Temptation för att jag är mer en hobbyryttare, jag älskar att va ute i skogen och luffsa och ta nåt pass på banan ibland men sitta och nöta på ridbanan 7 dagar i veckan... det är inte min grej. Han såldes till en tjej i Finland.. dom trivs då hur bra som helst med varandra! (: Nog saknar man honom, men han var inte riktigt min typ av "häst" förstår ni? Vi passade alltså inte riktigt så bra tillsammans. Jag tycker och känner att jag passar riktigt bra ihop med min nya häst.

Är det inte bättre att hästen får göra det den verkligen älskar med en ryttare den passar ihop med? Och även om man älskar sin häst, så därför tog vi beslutet och sålde honom för att vi tycker att Temptation ska få göra det han älskar och jag får göra det jag vill hålla på med.

Nu vet ni lite mer om vad som har hänt.. och ni kommer förmodligen få veta ännu mer. För lär ju skriva om Dresina här i bloggen! (:


Finaste Dresina! <3 Har tyvärr inte nå bra bilder på henne, har inte haft tid att ta nå bra kort, men den här får duga tills vidare. För mer bilder lär det ju verkligen bli! hihihi! :P
10 Januari, 17:47

Hallå och ursäkta min dåliga uppdatering!

Den är sämst.. jo jag vet! Jag har haft tid men ni vet, ibland blir det bara inte av. Skolan gick rätt snabbt idag, hatar mitt nya schema! Fast har ju ändå sovmorgon tre gånger i veckan! YAY! Men då äre ju att man bor ju inte i Jokkmokk alltså utanför då måste man åka buss typ varje gång jag har sovmorgon SUCK! Så det är ju mindre roligt.

Nog med det, just nu håller jag på att klicka hem lite kläder till mig själv och hästsaker till Dresina! <3 Så jävla fin häst! Sen senare ikväll blire nog att sova i Jokkmokk, skönt att få sovmorgon!

Men ska verkligen försöka bli bättre på det här med att blogga.. hehe! Ne men Seriöst jag ska verkligen det!

Nytt år nya tag. Ja, då har jag bestämt mig för att satsa på min blogg och även satsa på ridningen!


Är så käääääääääääääääär! Älskar min pojkvän så otroligt mycket, han är verkligen bäst! <3

RSS 2.0