Tagga att gå till skolan ikväll då!

Jag hatar skolan!!! den kan dra åt helvete!!! blääääää dööööö SKOLA!


who's the bitch, bitch? hell yeah it's you! BITCH.

omg jag skriver väl vad jag vill på min blogg, just därför är den MIN BLOGG, (tack!) men om du kan läsa så skrev jag faktiskt att jag inte tänker skriva mer om det, jag blandar inte in nånting av sånt i min blogg men kan börja göra de ifall jag vill, min blogg, mina regler. Tycker du inte om de så behöver du inte läsa min blogg, ingen tvingar dig!

Kom just ifall hem från en kanonbra helg hos älsklingen! Saknar han redan som tusan fast jag just kom hem. Idag så har vi faktiskt pluggat och även varit på en ptromenad, man kan inte tro det men det är faktiskt helt sant! Vi har som sagt blivit riktigt duktiga hehe och blir även fler gånger! Men nu tror jag faktiskt att jag ska ta mig en promenad ner till Farmor & Farfar sen så ska man väl hoppa in i duschen sen myser man väl ner sig i sin ensamhet framför en film!


Haha älsklingen prova mina solglajer! ;)



Kärlek kan inte beskrivas i ord utan måste upplevas. Att försöka förklara något som inte går att beskriva är en omöjlig uppgift men många försöker och får ner bra och ibland mycket bra ord och meningar. Hur man än gör så går det aldrig att beskriva i ord hur man känner, för när personen läser orden uppfattar den personen det på sitt sätt. Ord som Älska, Älskling, Kärlek, Puss & Kram har idag blivit ett vardags språk för många och det gör det då svårare att verkligen förklara i ord när man vill beskriva en sådan stark känsla som Kärlek.
.
Kärlek har tidigare för mig varit något man känner och vet att man ska säga, men nu när känslorna är så starka blir ord som ”Älskar” en fis i rymden. Jag har svårt att beskriva det jag känner för dig och det är inte för att jag inte känner någonting utan snarare tvärtom. Jag finner inga ord starka nog att beskriva min kärlek till dig och hur jag än försöker så vill jag bara ge mer än bara ord.
Så istället för att använda orden för mycket har jag valt att säga det när jag verkligen känner att det är något som är så mycket mer än vad ordet egentligen betyder.
.
Älskling, Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag har gjort det sedan första dagen jag såg dig. Jag vet att du vägrar tro på det och du kommer alltid försöka hitta bortförklaringar eller neka att jag har känt så men sedan första gången så hade jag fram tills det blev du och jag ett pirr i magen varje gång jag såg dig eller var ensam med dig. Redan då hade jag svårt att finna ord. Jag var blyg och försökte vara rolig men vad jag än gjorde kändes det fel tills jag fick lära känna dig och vågade först då se dig som en kompis än som ett ragg. När vi kom varandra närmre och närmre så försvann rädslan ett tag tills jag helt plötsligt insåg att jag gick och tänkte på dig dag ut och dag in. Jag försökte vara med dig så mycket jag bara kunde och ville tillbaka till där jag var första dagen vi träffades. Men nu med mer trygghet bakom mig var du inte bara en flirt utan en person jag verkligen älskar och skulle kunna älska resten av mitt liv vilket jag kommer göra.
Alla minnen jag har med dig, allt vi gjort och allt vi upplevt har gjort att jag älskar dig mer och mer för att jag känner mig trygg hos dig och vill leva med dig.
.
Som sagt kärlek är svårt att beskriva och jag vet att jag gör det för sällan men jag vill verkligen att när jag skriver något så ska du ta till dig av det som står och att det inte bara ska bli ett nytt sms/mail/skype meddelande i mängden av alla andra puss, kyss, gosgos.
Jag litar till 200% på dig och på att du är den jag vill vara med. Jag hoppas att det här inlägget på något sätt kan förklara varför jag ibland har svårt att förklara hur jag känner. Men när jag väl försöker så är alla ord för tama/lama. Kärlek för mig är verkligen när du kommer in i rummet och lyser upp det med din närvaro. Att en person så lätt kan få andra på gott humör utan att göra någonting är för mig helt ofattbart. Jag önskar jag var där med dig och kunde få visa min kärlek istället för att försöka göra någon som är omöjligt.
Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut och kommer alltid att öka.
.
I love you, I do.

Fast att livet känns tungt så får han mig att sväva på molnen ändå! Är så glad jag har honom i mitt liv. För mig är han lycka och jag avgudar hela hans personlighet och varenda liten egenskap han har. Älskar dej, Rasmus högström! I love you, I do!




Jokkmokk!

Hej! Igår och även idag ska jag sova hos hjärtegull Rasmus älsklingen.  Dagen började med att vi vaknade och såg en film sen så färgade jag hans hår och sen så  tog vi oss en promenad och for och köpte godis och hårfärg till mig och då när vi kom tillbaka då färgade älsklingen mitt hår, eller jag sitter med hårfärgen i just nu. Håller tummarna på att det ska bli bra, annars så jävlar! Hahahah! Nej, men nu vet ni varför jag inte bloggade igår åde.. Ni vet, fullt upp med pojkvännen, man hinner ju aldrig blogga när man är med han, trots allt sitter jag och bloggar nu! :P Tack Rasmus för att du färgar mitt hår och för att jag får ta och blogga lite! Älskar dig, puss på din rooompa för vet att du sitter och läser det här just precis nu! ;) <3



Bitch, you'll never be like me!

Om du inte tycker om mig eller min blogg så kan du klicka på det lilla krysset i det högra hörnet av din skärm. That's the only rule I have!

Svar till dig L här, sluta du uppdatera min blogg med onödiga kommentarer! Och jag skriver inte om M på facebook haha, och som sagt ingen tvingar er att läsa min fucing blogg, så ge fan i att läsa den om du stör dig! Sköt nu du ditt och ditt skit och börja tala sanning till T och säg vad fan du har gjort mot honom, om det är svårt så kan jag göra det åt dig om du så vill? Och om jag är dum eller en idiot mot R vad är inte durrå mot T? jag är då ifall inte OTROGEN mot min POJKVÄN!! Tycker du ska ta och tänka efter lite innan du yttrar dig i mig!

Jag är inte mer än en människa och jag försöker att vara snäll, jag försöker att vara en bra förebild och jag försöker att vara rolig. Det är inte lätt men jag försöker i alla fall. Ibland så lyckas jag och ibland så misslyckas jag, precis som alla människor!





Svar till dig här Sara!

Hej på dig Sara O! Tänkte skriva ett svar här till dig, för såg att du hade kommentera ett av mina inlägg på bloggen. För det första, om Minah hade varit en sådan jävla bra vän då hade hon väl förfan inte strulat med han eller har jag fel?, kanske är nu förtiden att man ska strula med andras killar för att vara en bra vän? Haha, nä tror inte de vah. Är det du eller jag som mår dåligt över om jag strular med 40 killar? och som jag minns så strulade jag inte med 6st. Hihi, gulligt att Minah måste ha någon som pratar för henne eller försvarar hon, verkligen! Vet att du hatar mig också, men för det behöver väl du förfan inte lägga dig i? och om du stör dig på vad jag skriver på MIN blogg så ge fan inte att läsa den då, ingen som tvingar dig sötnos.

Nog med det, har inte tid med att lägga ner mer tid och energi på er! Har annat för mig i livet, just nu sitter jag i randijaur hos min syster och funderar på vad man ska hitta på hela dagen. För jag for då inte till skolan idag och tror inte jag ska till skolan imorgon heller.

Varför jag inte har skrivit något på bloggen sen söndag är för att min fucing dator har dampat ihop och blogg.se, därför tänkte jag att jag passar på att skriva nu när jag kan låna systers dator! :)

Nu ska jag ta och äta frukost sen kanske gå ut på en promenad med hunden som man inte är så lat hela dagen.
Hoppas ni får en bra dag allihop!


Söndag!

snacka om att försöka se snygg ut, just saying. du kommer inte någon vart om du håller på såhär? Jag skriver inte detta inlägg för att göra dig illa utan snarare uppmärksamma vad du går miste om. Jag tycker så synd om dig för det och det syns så tydligt att innerst inne mår du inte bra. Om du uppmärksammar mitt inlägg kommer du säkert säga att jag säger detta för att jag är ful och avundsjuk. Jag är varken ful eller avundsjuk. Jag vill bara säga att samhället är sjukt, HALLÅ FOLK TITTA PÅ VAD MÄNNISKOR GÖR?!! Och vet du vad jag bryr mig inte om jag är ful eller vacker. Jag vet att jag i alla fall inte har en ful insida och det är huvudsaken. Det bästa som finns är att dela med sig glädje. Så snälla tänk över det jag har sagt för att livet går inte ut på att se snygg ut. Samhället är sjukt som påverkar människor så mycket. Det är helt absurt! Jag säger detta för att jag bryr mig och för att du ska tänka på din framtid med killar osv..tror du killar kommer vilja ha dig om du gör som du gör? knappast! så jag sa ärligt vad jag tycker om dig! och det är vad JAG tycker om dig, men eftersom vi inte är vänner längre för det som hände under marknaden så vafan ta inte åt dig, men du får faktiskt acceptera vad jag tycker om dig, vill du hellre att jag ska ljuga för dig än att tala sanning? Och jag tycker inte alls jag jag är snygg osv eller att jag blir snyggare genom att säga vad jag tycker om dig, NEJ så äre inte. säger helt enkelt rakt ut vad jag tycker, och det har man väl rätt att göra ELLER?  Du kommer verkligen skämmas över dig själv när du (om du) växer upp och mognar. Du är helt respektlös och det är inte okej någonstans att bete sig som du gör. Tänk på det, om du vill ha kvar många fina vänner, tänk på vafan du gör då. Tänk på din framtid, tror du t.e.x din pojkvän vill höra vad du har gjort mot dina vänner? Han lär ju bara tycka dåligt om dig, kanske inte helt säker men just saying! Själv kan jag säga att jag har sett snyggare än ditt face, och om sagt jag tycker inte att jag blir snyggare genom att säga det åt dig, men är som bara ärlig! Du kan ju inte heller förvänta dig att jag ska tycka att du är bäst osv... efter det du har gjort, och du har ju då ingen anledning till att hata mig, för dig har jag inte gjort ett skit! :)

Godmorgon! vakande för ett tag sen, har typ just ätit frukost. Är fortfarande hos syster Jeanette, vart en trevlig kväll igår kväll hos faster med Anton, Jasmin och Jeanette och resten från faster då. Tänkte att jag skulle passa på nu att blogga innan jag beger mig mot Jokkmokk till älsklingen (Rasmus) brukar som inte orka sitta och blogga när jag är med andra kompisar.. hjärtat eller är i jokkmokk osv, känns som att jag är väldigt osocial då åde.

Tänkte ifall hoppa in i duschen nu sen beger man sig äntligen till älsklingen, har inte varit med han sen Fredag, saknar han som in i helvete!!! Nåja, nu ska jag pallra mig "tjocka" rumpa från soffan och ta mig in i duschen.. inte för att jag har en tjock rumpa, för har typ ingen rumpa hahah! Men ja..

Hoppas ni får en trevlig Söndag allihop!


Saknar mitt långa brunahår!

Lördag!

Woho.. då var det helg, vilket är otroligt skönt eller vad säger ni? Ifall kom just hem innan man ska bege sig till syster, ska tillbringa min natt hos henne med lillebror som jag är barnvakt åt.

Igår, färgade jag håret IGEN! själv tycker jag inte att jag passar i blont, trivs så mycket bättre i brunt. Är ifall vad jag tycker, själv vet jag inte vad ni tycker, ska jag vara blond eller brunett? :)

Nu måste jag faktiskt packa lite saker innan syster kommer, för hon kommer när som helst och då måste jag ju vara klar. Får se om det blir fler inlägg idag eftersom jag är hos syster... you know, man har ju som inte så mycket tid att sitta framför datorn då..

Igår bloggade jag inte pga för att jag sov i jokkmokk och hade ingen dator och orkade verkligen inte mobil blogga för det suger! Då vet ni ifall, hoppas ni får en super bra Lördag!


Brunett
vs

Brunt med blonda slinger i?
Tyvärr har jag ju ingen bild på när jag är helblond när jag har kort hår..


Bloggandet förändras men dör inte!

Man är en bitch om man säger vad man tycker, man är en hora om man ligger runt, man är en player om man byter kille för man hittat någon som är mycket bättre, man är en supande fjortis om man dricker.
Killar är coola när dom säger vad dom tycker, killar får handslag och dunkningar i ryggen när dom stolt berättar om alla dom legat med, killar får status när dom får många tjejer och tjejer står i kö för att få just den killen.
Det tisslas och tasslas hit och dit om honom och henne. Hur fula kläder hon hade idag, hur tjock han är, hur dålig hon är i sängen, hur bög han är för han kan sjunga, hur bortskämd hon är, hur macho han är, så diva hon är. Egentligen fattar jag fan inte det där med skitsnack. Okej, alla snackar skit.

Varför är killar så ofattbart korkade ibland? Tar en för givet, dissar en när dom har lust, tar tillbaka en när dom vill ha en, kastar iväg en när dom tröttnat. Varför ska killar dömma utseende efter utseende på varenda tjej? Varför ska vi tjejer stå och vicka på rumpan och pusha upp brösten på fest för att killar ska välja en? Killarna ska välja oss. Vi ska bara stå där och låtsas att vi är speciella för någon kåt kille kommer och vill ha ett strul. Varför lägger tjejer upp halvnakna bilder eller poserande bilder som är för vågade för att få uppmärksamhet? Varför kan killar ligga med en massa tjejer och få gratis handslag medan vi tjejer blir kallad hora? Varför får killar byta tjejer som om dom bytte kläder medan vi inte alls få byta innan vi får stämpeln PLAYER i pannan? Varför ska ens liv kretsa så jävla mycker runt killar? Killar hit och killar dit. Man ska vara smal, ha stora bröst, ha snygg rumpa, ha snyggt ansikte, vara rätt tystlåten och något att skryta om inför sina kompisar. Jag blir så jävla äcklad när jag tänker på det. Varför får killar skrika att man har PMS om man höjer rösten till dom? Varför kan killar skrika att vi hör hemma i köket eller att vi passar bäst i sängen? Att vi är någon jävla hora eller slampa? Jag tycker inte det är ok när folk skriker att man är störd för man har pms eller att man är en hora eller att man passar bäst i köket. Jag tycker det är sorgligt när man läser bloggar där tjejer blivit uttnyttjade av killar, när killar få utbrott när man inte vill ha sex eller något sånt. Tyvärr killar, men vi tjejer är inget jävla sexobjekt ni kan leka med. Och vi gillar inte att bli kallad hora och sånt. Tyvärr, ni ser inte starkare och coolare ut när ni skriker sånt shit. Inte ens på fyllan. Det man säger på fyllan kan man lika gärna säga när man är nykter. Ta inte det som någon patetisk ursäkt. Och att bli dömd efter sitt utseende av en kille är så idiotiskt så det går inte. Man är vacker som man är och inget kan ändra på det. Kom ihåg: "Skryt inte om att många vill ha dig, billigare varor får många köpare "Ta aldrig åt dig av vad någon kille eller tjej tycker och tänker om hur du ser ut. Känn dig inte pressad att stå och visa halva brösten för att få en kommentar på en bild på facebook. Lev ditt liv med dina kompisar och stå upp för den du är! Alla är vackra på sitt sätt. Killar dömmer mest bara på ytan.


Nu är jag igång igen med bloggandet som ni kanske märker!



Du har spottat på mig tillräckligt, nu är det jag som spottar på dig!

Jo nu för tiden är alla falska man kan inte lita på någon längre och så men jag menar en person som är skit jävla FALSK, fyfan för dig! Du svek mig fan under MARKNADEN, kan inte glömma det fyfan!

Jag skulle skriva det här för länge sen,men nu är det dags det här har gott bara för lång nu..

vad vinner man på att såra andra? Ingenting. Folk tycker bara man är en idiot och jag förstår dom. Just nu är jag förbannad, på den där personen som fick mig att brista ut över mitt utseende. Om ni inte har fattat det än, så ta en titt på er själva, ingen är perfekt och även om man själv tycker det så är ingen det! Såklart finns det mindre snygga personer men vafan allt handlar ju inte om det? Jag tänker inte sjunka så lågt som hon gjorde, för du sjunk så jävla lågt i mina ögon för det du gjorde mot mig under marknaden! Jag är bättre än så och sen vill jag inte vara en dålig förebild för folk som faktiskt tycker jag är bra.

Jag vet inte vad jag ska kalla dig? kompis? gammal kompis? kan jag ens kalla dig för vän/kompis? är du ens värd dom orden från mig? nej det är du verkligen inte. Jag har inte gjort något för dig va? oookej ;) det är så det låter nu ja, jo precis. synd att du förändrats så mycket, verkligen. Men vad ska man göra, folk har ju sina två sidor ( dom flesta iallfall ) och nu har du visat din riktiga. bra att jag fick veta det. Fattar inte hur jag kunde lita på dig! Jag blir så jävla arg! Du är så sjukt jävla falsk. Vad fan är vi typ 5, Väx upp nån gång och sluta va så jävla omogen. Att snacka skit är så jävla låg är det något ta det med mig face to face då tack. För jag hatar folk som är sånna stora skitsnackare som du är..
Du har inga facking känslor.  Jag skiter i om du läser detta, Du är så jävla falsk hoppas du inser en dag vad du gör mot folk. Har du inget annat och göra än att gå och strula med andras pojkvänner?
Tack för våra jävla år tillsammans! men nu har du förlorat en vän. seriöst prata inte med mig mer!


En bild sen marknaden!


RSS 2.0