Thailand

Hallojsan! Justnu befinner  jag mig i Thailand, drog hit för ca mer än en vecka sen. Kan ju säga att det är gode chill, solar och badar å tar det lugnt bara, lever helt enkelt livet nu bara. Men jag saknar då ändå förjävla mycket hem till Jokkmokk! Men nu är det inte så länge kvar då får jag äntligen fara hem. Nog är man då less på resturangmat haha.
Har varit mycket dålig på att blogga tyvärr, men mitt liv har varit upp och ner därför har jag inte orkat bry mig i bloggen, men jag ska försöka att få tillbaka blogglusten! Det är otroligt att det är många som läser min blogg ännu fast ja inte bloggar!
Men nu ska jag fara ut och äta, så ni får har det så bra! Nu vet ni då ifall om att jag lever! ;)
Pusssss & Kraaaam!
Någon ful gammal bild på mig!

Åh blir så jävla ARG!

fan äre för fel på folk som gör allt för att trycka ner andra, som gör allt för att såra någon annan? hur jävla lite har man bakom pannbenet då? kan ju inte finnas mycket vett där bakom. ni som gör det, era jävla pantade idioter, hur fan tänker ni? ni är så jävla osäkra i er själva att ni försöker trycka ned andra. Att kalla någon annan fet, gör fan inte dig smal. eller att kalla någon annan ful, det gör dig inte vacker. att säga att någon är trög, äcklig eller horig, gör fan inte dig smart, snygg!!

så jävla trött på att se alla snacka skit om ALLA.

Blogghelvete

Hej blogg helvete. Det va ett tag sen jag skrev, jag är så in i helvete trött idag! Ne men nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig sen får man se vad dagen har att erbjuda! ;)


Jag älskar dig! <3
3mån med världens underbaraste pojkvän igår! <3


RSS 2.0