Finns det en så finns det flera!

Blir så otroligt less på dig, Skaffa dig lite respekt istället och skaffa en kille som är ledig istället för att gå på andras! om man vet att en kille har tjej har man väl fan vett nog att hålla fingrarna borta!


Nog med det, hej! Åt just en riktig god middag som faster har gjort. Kom även för en stund sen "hem" till Randijaur, jag och syster Jeanette ska snart fara ut och rida. Jag sakarn Rasmus så in i helvete! Tycker han kan ta och komma hem nu, han har varit borta alledeles för länge!

Nu ska jag ut med hästen och tänka på annat, puss & kram!


Jag älskar dig mest i hela världen hjärtat! <3

Hej! jag lever, just nu befinner jag mig i Randijaur! Igår var jag hos syster Jasmin, vi hade det väldigt mysigt, hon bjud på middag sen senare på kvällen såg vi film åde sen på morgonen när man vaknar då har hon varit så snäll och gjort frukost till mig!

Idag så åkte Rasmus på English camp! ;( Buuuhu saknar han redan och han har inte ens varit borta en dag! Började sakna han när han barade hoppade in i bussen! Det är bäst mellan mig och han nu, det var inte det under maknaden som många av er kanske vet? Men ifall för er som inte vet, så vart det ju slut mellan mig och Rasmus under marknaden, ångrar allt så jävla mycket som jag öven tror ha gör, eller jag vet att han ångrar allt! Är så jävla glad att jag och han är tillsammans igen, vi vart det i Söndags! och allt ska bli BÄST, det kommer inte kunna bli bättre!


Fyfan, den här Marknaden som var i år sög! Den har aldrig varit såhär dålig, önskar att man kunde spola tillbaka tiden så allt det här inte skulle hända som hände under marknaden! Ifall nu vet man vilka som är äkta vänner och vilka som inte är det! Förjävligt för visa som är riktiga idioter! FYfan för er ni vet vilka ni är! Är mest sur/arg på en brud som verkligen är en idiot! Hon tror att alla vill ha henne och att hon kan få alla, fyfan!

Ajja, nu ska jag verkligen försöka glömma allt det här som har hänt, jag och älsklingen har lovat varandra att vi ska glömma allt det där och börja på ett nytt kapitel! och det tycker jag går framåt, för vi båda är så sjuka tillsammans, därför passar vi så bra och därför älskar jag honom mest i världen! <3

Nu ska jag ta och vara social med Faster och sen ska vi väl mysa oss framför tv och se big brother!

Jag och världen finaste Dreesina! <3


Ursäkta

Ni får ursäkta Jennys dåliga upptadering, hon har inte tid med bloggen nu när hon är singel. HEJRÅÅ
Sötan!
Pussssssssssssssssss/ Minahwikstrom.blogg.se

RSS 2.0