Tycker jag att man ska göra med sitt ex.

Sluta skriva på msn, blockera hon/han, ta bort hon/han på facebook, släng numret och börja radera ut personen. Läs inte hon/hans blogg, undvik det 100%. Visst låter det jobbigt, men jag LOVAR att det är värt det. Ju mer du raderar av dina minnen och liknande av ditt ex, desto mer kommer du känna att du på något sätt gör plats för någonting nytt. Hör inte av dig alls. Jag kan garantera att du kommer må bättre ju mer du får bort ditt ex.  Du måste också berätta för ditt ex att du inte vill att hon/han hör av sig om det inte kommer bli ni igen, du kan göra det lite fegt via ett sms eller ringa och säga det. Bara det blir sagt.
 
VAD TYCKER NI ANDRA?
 

Godmorgon!

Ligger i sängen vaknade just. Ska strax kliva upp och hoppa in i duschen för att sen fixa mig och fara ner till Jokkmokk. Ikväll blir det att dra till randijaur för att ta hand om den fineste hästen. Håller på att sätta igång dreesina så man kan börja hoppa! Men skriver väl kanske ett inlägg innan jag drar, pussen!


Typiskt!

Hans före detta ex och hans ex verkar inte fatta att det är slut mellan dom och att han är med mig nu. Det är många år (eller nja 4år kanskeoch den andra 1 år)  sen dom gjorde slut och sen har dom varit ihop någon vecka- gjort slut och yada yada yada tror jag? eller så vart dom aldrig tillsammans mer. Hon skriver fort det tar slut mellan oss på fb eller sms till han. Men enligt honom är dom bara kompisar. Yeah, right. Jag vet vad hon går för. Hon är ute efter honom och hon vet att jag inte tycker om det så för henne är ju detta latjo lajban. Hon sitter och snackar skit om mig och gör sig lustig över mig så fort hon får chansen. Men i min värld så är ett ex ett ex. Ingen jävla terapikärring. Därför stör jag mig väldigt mycket på att hon skriver och åt honom fort det tar slut, ibland så har jag bara lust att skriva till henne men dra åt helvete förfan, men det kan jag nog inte göra...? Vill bara att hon ska inse att hon kan fan i mig lägga ner att skriva en massa jävla skit om mig t.e.x ta inte tillbaka henne osv...

Som kanske några av er har märkt så har både jag och älsklingen gjort en ny Facebook. Varför vi har gjort det är för att slippa alla idioter samtidigt alla man ogillar, tror ni fattar vad jag menar? Känns bra, för tror faktiskt vi kommer bråka mindre.
Jag och Rasmus har rensat i våran facebook eller han i sin och jag i min, för att slippa alla idioter samtidigt alla man ogillar som t.e.x henne, tror ni fattar vad jag menar? Vi hinner bara göra våra nya och då skickar hon vänförfrågan till honom, men han accepterar ju såklart inte den, så hon lär ju inse att han har lessna på henne?
Typiskt tjejer att försöka förstöra och tro att dom kan, sorry ni är för dålig och för ful inse ni kan inte få alla ni vill, tro inte att ni är någon som killar vill ha. 
 

älskade du

Varje gång jag ser personen blir jag påmind om allt skit, det får mig att bara vilja springa iväg och aldrig mer komma tillbaka. Men då finns det dagarna då allt är så jävla bra som om ingenting har hänt förr. Även fast vi har svikit varandra gång på gång så kan jag inte sluta älska personen mindre. Från första gången jag träffa han då fick jag känslan att han är inte som alla andra killar, men det visade sig att jag hade fel. Men vet ni, när man älskar en person så mycket som jag älskar honom då spelar ingenting roll, ingenting kan förstöras mellan oss två INGENTING. Sen så finns det saker som är bäst med honom som ingen annan kille har.
 
Det är personer gång på gång som försöker förstöra mellan mig och han men ingen har lyckats. Jag förstår inte än idag och lär nog aldrig göra det heller varför vänner som man livet ut har varit vän med vill sin kompis kille något, det är så jävla idiotiskt. Mest idiotiskt är när någon skriver åt min pojkvän då jag är tillsammans med honom att hon gillar han, hallå snälla. Det finns en anledning till varför jag och han är tillsammans, och inte för att du ska säga att du gillar han och att han borde dumpa mig.
 
Vart är världen på väg lixsom? Och har någon nånting att säga mig då kan man ju faktiskt komma fram till mig och prata med mig istället, allt blir mycket lättare om man pratar än skriver, tro mig.
 
Ingen kommer kunna ta Rasmus ifrån mig. För det ska vara jag och han föralltid. Det finns en anledning till varför vi har förlåtit varandra för allt skit vi har gjort varandra. Jo för att vi klarar inte oss ifrån varandra, det är bara så.
 
Blir mycket besviken på personer som ljuger för mig och Rasmus. T.E.X när vänner till mig vill umgås med mig för att kunna vara med Rasmus och få träffa han. Trodde det fanns 1000000000 andra killar, men man måste ju precis ta den jag har. Jag förstår att du vill ta mina rester och vara som mig. Men du kommer aldrig bli som mig även om du tar mina rester. Ta mina andra men Rasmus kommer aldrig bli min rest.
 
Visst är han snygg min kille, jag vet att du tycker det och är avis. För annars skulle du aldrig skrivit åt honom eller sagt att du gilla han, tyvärr så är han min bitch! ;)

Shut the fuck up bitch, Before I eat ya up! ;)

Sitter och läser lite kommentarer och jag säger bara stop hating för de flesta av er kommenterar saker som får mig att skratta. Det är verkligen roligt hur folk som varken har något med saken att göra eller inte vet något sitter och kommenterar och tror att dom har någon poäng i det hela? Visst vissa av er kanske lyckas få in en poäng eller två men snälla ni skriver som om jag vore en hemsk människa haha bitch please! Skaffa fakta och se till att ni vet vad ni skriver om innan ni ens yttrar er på pass mot en människa ni inte känner eller så skaffa ett eget liv. Är vi överrens? Peace!
 
Bara för att du gillar Rasmus så behöver du inte bli sur på mig för att han inte gillar dig.

Det är först du som är patetisk!


Hatar dig!

Hatar dig så jävla mycket, vill bara spy på dig! Du är så helvetes jävla falsk, ditt jävla äckel!


RSS 2.0