Glad midsommar!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Men tar alltid sin jävla tid att komma sig upp ur sägen när man har pojkvännen brevid sig liggandes thihihi.
 
Idag så består min dag på att fixa mig, fara hem, sen till Farmor & Farmfar och äta middag med gänget och familjen sen drar jag mig till Jokkmokk på kvällen för att umgås med pojkvännen, och vi inte far till hans stuga och myser på där? Det är ju så otroligt mysigt där! :`)
 
Tyvärr blir det ett tråkigt inlägg utan bild, men eftersom min pojkvän inte sommarjobbar mer så ska han få bli min fotograf eftersom han har en grym kamra som sin mobil, eller ja det blir hans nästa sommarjobb att vara min fotograf hehe! ;) Så det lär ju komma upp nya bilder som sagt.
 
Är så käääääääääääär! <3
 
 

Kan man inte stå för vad man tycker då kan man lika gärna hålla det inom sig.

Det är så otroligt vad en person kan betyda så mycket för en. Jag trodde inte jag kunde älska någon så mycket som jag älskar min pojkvän. Börjar alltid med att man vet knappt vem personen är, sen lär man känna personen och då inser man hur jävla fantastisk den är. Det är verkligen sjukt att man kan vara så här kär. Har aldrig i mitt liv kännt så här för någon som jag känner just för den här underbara killen som alltid finns där för mig, ALLTID. Även fast vi har sårat varandra någon enormt så älskar vi varandra lika mycket, fast ännu mer nu. Det är synd att man inte kan göra det som är gjort till ogjort. För det skulle jag allt vilja göra. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden. Tänk då hade min fina mamma funnits här med oss idag.
 
Dagen då jag hamna på botten och hade det som värst då kom Rasmus Högström och hjälpte mig, det gör han än idag. För utan honom ramlar jag ner på botten, jag klarar mig verkligen inte utan honom. Jag är så otroligt glad att jag hittade denna fantastiska underbara fina kille, finns verkligen inte någon som är bättre än honom. För han är en person som verkligen bryr sig om dom runt om kring honom.
 
Den dagen då vi gjorde slut för första gången, då skrev han åt en utav mina kompisar och sa till henne, snälla du håll koll på Jenny och se till att hon inte hamnar med någon idiot. Tänk att han brydde sig så jävla mycket om mig fast jag hade sårat honom så otroligt mycket den kvällen, vilken jag ångar någont enormt. För han är inte värld att bli sårad.
 
Men som sagt, man blundar för det man har. Man fattar verkligen inte vad man har förren man har mista den. Jag vill säga det åt er alla som läser detta, att såra aldrig någon som betyder mycket för er, tro mig lämna aldrig personen heller utan andledning, lämna aldrig personen för någon annan utan att det har hänt något mellan den du älskar, för det är utav en anledning man träffas. och tro mig, det är inte för att såra varandra, det är så dumt, det är något av det dumaste man kan göra mot varandra.
 
Jag garanterar att ni börjar lessna på att jag skriver om min pojkvän hela tiden. Men vet ni, det skiter jag i. För ni som stör er på det behöver fan i mig inte en klicka in på denna blogg och läsa den. För det står oftast någonting i varje inlägg som jag skriver om Rasmus eller så är det en bild på oss två om jag inte skriver om honom. För jag älskar att skriva om vad jag känner och tycker, och för att det här är som min dagbok som jag delar ut till er som läser min blogg får acceptera det jag skriver.
 
För jag väljer att skriva på min blogg om vad jag tycker och tänker och det har jag rätt till. För ni har ingenting att säga vad jag inte får skriva och ska skriva. Och vill ni snacka bullshit om mig så kom då och säg det face to face åt mig det ni vill säga mig. För orkar inte ha massa onödiga kommentarer på min blogg, och kan säga er att det är ju onödigt av er också att ni orkar lägga ner eran energi och tid på att skriva skit om mig, VERKLIGEN! När jag skriver ut någon på bloggen då gör jag det då personen har gjort mig ledsen eller något illa som jag verkligen mår dåligt av, jag gör det inte bara för att göra det. För jag personligen orkar inte lägga ner tid på personer som inte förtjärna ett dugg av min tid. Men om personen har gjort så jag mår dåligt då tar jag min tid och skriver ner vad jag tycker om den, och den vet ju såklart själv att det är åt den jag menar, och jag går oftast och pratar med personen i verkligheten också. Men ni som kommenterar skit, kommenterar ju Anonymt, hur moget är det? hur orkar man alls. Varför kommentera någon elakt när man ändå inte kan stå för det?. Som sagt, Kan man inte stå för vad man tycker då kan man lika gärna hålla det inom sig.
 
Nu får det vara färdigt skrivit från mig ikväll, för nu tänker faktiskt jag gå och lägga mig och slå på en film. Nattinatti på er.
 
 
Den här låten är min och älsklingens låt som vi har tillsammans! <3

BLOGG.SE

Blogg.se suger röööv nu, hatar verkligen att dom har gjort om den, fattar typ ingenting.

Nog med det, ska ifall börja blogga mer. Ska lägga ner mer med tid på denna blogg, eftersom vi har ju faktiskt sommarlov nu.

Vill gärna att ni slänger in en kommentar om vad ni vill att jag ska blogga om, har verkligen ingenting jag kommer på som jag vill berätta. Men det kommer väl eftersom antar jag? Thihi
Nu ska jag fundera på ett bra inlägg som jag ska skriva åt er, så kommer snart ett till inlägg, håll ögonen öppna! ;)

Tills dagen innan jag sabbade allt.

Vart ska jag börja? Tiden då det var så jävla dåligt den tiden önskar jag var ogjort, för jag behandlade dig riktigt som skit jag blundade verkligen för det jag hade jag visste verkligen inte vad jag hade förren jag mista den. Tänk så jävla mycket bättre det hade varit mellan oss idag om inte cp jag skulle varit en idiot. Är så jävla arg på mig själv, JAG har gjort så denna underbara personen som litade på mig till 1000% förr litar idag på mig 1% om ens det? Personen går och är orolig dag ut dag in för att jag ska göra något, även fast jag säger att älskling ingenting kommer hända jag lovar... det hjälper inte för dom orden idag för han är tomma. Hans förtroende för mig idag är noll det är så hemskt, jag vet absolut inte vart jag ska ta mig till, har ibland lust att bara gräva ner mig tills dagen kommer då han kommer fram till mig och säger -älskling jag litar på dig till 1000% som han alltid sa till mig förr inann jag sabbade allt.

Ja visst han var dum mot mig också men han skulle aldrig varit dum mot mig om jag var snäll mot honom. Det vet jag för jag känner han så bra så jag vet att han inte är en sådan kille som vill vara dum mot andra, han är en kille som verkligen bryr om personer runt om honom.

I ett förhållande ska man ju lita på varandra annars kommer det inte funka säger alla, men jag vet även fast han inte litar på mig idag så kommer dagen då han kommer göra det.

Jag vet att många av er skratta när ni läste inlägget om att skriva med andra när man har pojkvän/flickvän, eftersom ni skrev med min pojkvän. Men vet ni, det skiter jag i det vissar bara hur jävla dåliga ni är och det bästa är ju att jag vet vilka som vill skriva men honom och varje gång jag ser det så skrattar jag, för precis dom personerna som har skrivit med han trodde jag faktiskt hade andra att skriva med. Men såklart vill ni skiva med min snygging! ;) Men tyvärr brudar han är redan upptagen. Och som tur är det ju att det inte är nu längre han skriver med andra det var ju innan marknaden och allt skit kom han skrev och även jag.

Kan även få den där känslan i kroppen åååNEJ tänk så skriver han än idag med andra, även fast han säger NEJ det gör jag inte, men vafan har hört det där förr också. Ni som läser det här tycker garanterat att inte vi två borde vara tillsammans. Men vet ni det skiter jag i för vi är inte lika svaga som alla andra tvärt om vi är så jävla mycket starkare än vad ni är som ger upp på engång!

Vi älskar varandra mest av allt, en dag kommer vi flytta ihop och skaffa små junior Rasmus & Jenny thihi och sist men inte minst gifta oss såklart! :D

Bara för att vi skrev dåligt om varandra när det var slut så betyder det inte att vi inte älskar varandra, oftast så skriver många dåligt om varandra när man är sur eller så.. och ja det gjorde vi. Vi skrev t.e.x. fyfan vad skönt att det äntligen är slut, nu äntligen slipper jag hon/han osv... Oftast håller man på att skriver sådan dumheter om varandra för att man saknar varandra så JÄVLA mycket eller så är man just då så jävla arg och tänker inte på vad fan man skriver, men jag vet att även ni och jag vet att man en dag för skuldkänslor för det, har jag fel eller rätt?

Hade bara lust att skriva av mig lite, men nu vet ni ifall att jag lever! ;P






Jag är hellre ensam än att ha falska vänner som behandlar mig som ingenting.

jag är så trött på dessa falska kompisar, när man väl tror att dom är riktiga kompisar så vänder dom ryggen mot en, gång på gång blir jag sviken, är så jävla trött på allt detta skit snack och falska kompisar kan ni inte bara växa upp? vänner man trodde man skulle ha livet ut visa sig vara helt åt helvete fel. Ibland tänker jag bara på alla mina "vänner". Dom är så jävla falska mot alla, till och med mot sig själva.



Tur att jag har en pojkvän som man kan lita på till 100000000000 och som alltid finns där! Älskar honom något så enormt, älskar ingen mer än vad jag älskar honom!<3

RSS 2.0