Imorgon

Så drar jag och Rasmus familj till Luleå för att övernatta på ett hotel och sedan på bio på kvällen sen på fredag blir det massa shopping hela dagen, kanon bra ska bli så roligt!:) och inte nog med det så ska jag och Rasmus få ett eget hotellrum, hur mysigt är inte det?:D längtar verkligen tills imorgon!!!! Då vet ni, kram!


När du minst anar det...

Kan säga dig att du är väldigt irriterande du med och det är precis därför jag inte kan bara sudda bort dig. JAG har aldrig i mitt liv dragit upp en död människa och sagt att det var hennes fel men däremot har jag fått höra det av en tjej säga det åt mig, och då blir jag jävligt förbannad och det vet jag att du vill ha mig. Än idag är jag förbannad över det fast det var ca 4-3veckor sen du sa det åt mig. Skulle det inte vara för det så skulle jag kunna sudda bort dig och bläddra förbi och glömma allt hur lätt som helst. Men tar någon upp min döda mamma då har du fan i mig gått över gränsen. Du skulle helt enkelt tänkt på vad du säger åt mig, och det är ju inte första gången du tog upp min döda mamma, nä utan varje jävla gång du har skrivit/pratat med mig så har du dragit upp henne. Hur kan någon ha ett hjärta till att göra så!? Just det du har inget fucking hjärta och känslor, som oss alla andra därför har du så jävla lätt att skrika ut sådan saker, förjävligt! Kan säga att jag stoppa ut den där bilden för att hämnas, men däremot så har jag kommit förbi det hon skrev åt honom men inte det hon sa om min mamma. Jag vet att hon mår dåligt när folk kan se den där bilden därför stoppa jag ut den. Alla säger spöa skiten ur henne hon är ju fan helt jävla dum i huvudet. Ja det är hon verkligen men vem har sagt att jag är färdig med henne? Ingen. Om det så blir om 23år jag kommer göra det, spelar ingen roll huvudsaken hon inte tror det är över. För när som helst och när hon minst anar det då händer det och det behöver ju inte vara jag som gör det, utan någon annan och det är det som gör saken ännu roligare. Även fast det är jag som borde spöa skiten ur henne, fan så bra det skulle kännas. Hon vet mycket väl att hon har fått varningar av personer att hon inte ska skriva till mig eller höra av sig, än så länge så har hon inte hört av sig och hon sluta käfta efter dom sa till henne, känns bra jävligt bra. Så få se om hon klarar sig längre!:)


Hatar dig!

Och kommer alltid att göra det! Du är så falsk och så många gånger du har försökt få mig svag men inte lyckats! Det är inte över lillgumman!


Bilder

Från igår!:)


Kärlek

På hög nivå!<3


Tillbringade min dag igår på..

Akuten och just nu är jag inlagd också och känner mig sämre, suck!! Tur mina nära och kära kommer upp och hälsar på mig imorgon!<3


Aaaw

Sötaste paret i jokkmokk står Jonas och Annika för!(: dom är så otroliga söta tillsammans!


Passar på att....

Plugga när jag har älsklingen som kan hjälpa mig! Kan säga er att det är jävligt trist men ett måste... Suck! Tur jag har älsklingen som kan sitta bredvid mig och hjälpa så man inte är så ensam när man ska plugga! Är så kääääääääääär, älskar min pojkvän mest av allt!<3. Haha får ju inte glömma bort att visa snyggfåret som Rasmus rita!;) hahahaha så jävla snygg!


Godismys

Med älsklingen såhär på en söndag!


Träning!

Nu jävlar ska jag verkligen börja träna stenhårt. Dom dagarna då jag inte gymmar då ska jag jogga för det förbränner mycket fett och man får snabbare snyggare mage om man gymmar men även joggar! Sen då tycker ni att jag låter helt dum i huvudet nu när jag säger att det förbränner snabbare fett om man både joggar och är på gymmet eftersom ni tycker jag är nog smal, men jag säger inte att jag ska banta. Det jag är ute efter är att jag vill ha en mer "musklad" mage. Sen så ska man inte träna magen hela tiden för man får en snyggare mage om den får vila tex en dag sen tränar man den igen och den dagen man inte gymmar magen då kan man ju jogga!?:p sen så måste jag träna nu stenhårt eftersom jag och Rasmus kör en tävling om vem som orkar hålla igång sig mest och inte är lat, smart va?;) och jag kommer ju såklart vinna för det vet ju alla redan!;)


Blir så förbannad och ledsen

när folk skriver åt pappa att han inte bryr sig om mig. Han bryr sig om mig och jag vet att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Visst vi hade en dålig start både med pappa och pappas tjej men vet ni, nu är det bättre och tycker inte att ni ska lägga er i när ni inte vet hur det är! Och ni ska absolut inte skriva åt min pappa som ni gör!
Älskar dig pappa! <3
 

.

<3


Mys

Fredagsmys med den bästa nu!<3


Bilder

Från skoldagen!:)


Idag

Var Rasmus tvungen massera min mage, för hade förjävligt ont! Tror jag börjar få magsår, suck!


Du är så död i mina ögon!

Jag hatar dig! Du är ful, du är så jävla äcklig! Jag borde egentligen inte ens lägga min tid och energi på dig, men jag stör mig så jävla mycket på dig. och jag känner att snart kan jag inte hålla mig från att spöa dig. Du är bara så död i mina ögon, dagen då jag ser dig då kommer du ligga så jävla dåligt till om inte jag kommer till dig en dag utan du vet och spöar skiten ur dig ung jävel! ditt damp skaffa dig ett liv och bli mognare än att sitta och vara så jävla kaxig bakom en skärm och inte ens vågar du svara i telefonen när man ringer dig för att du är så jävla feg. Tycker du ska komma till mig så vi kan ta saker och ting öga mot öga. Är så förbannat less. Jag vill bara spy på dig. Alltså jävla äckliga bitch, mitt tålamod håller på att ta slut när som helst och då är du så jävla körd!
 
Vänta bara så ska du få dig en fet jävla smäll, din jävla bitch!
 
 
 

väx upp!

Haha man kan då inte annat än skratta åt dig, du tror du är något bara för att du är kaxig bakom en skärm, men vet du vad väx upp och lär dig ta saker öga mot öga eller svara i mobilen när man ringer. Du har gjort mig förbannad nu, så den som är med i leken får leken tåla, right? ;) bara du är med nu! För jag kommer inte ge upp, du ska in i skitet.

RSS 2.0