Mitt humör är helt åt helvete!

Herreminjävel vad jag är på dåligt humör. Jag är riktigt bitter, arg och ryter till så fort någon pratar med mig. Om man då bara visste varför.


Det är svårt att förklara då orden inte räker till det.

Innan du kom in i mitt liv och räddade mig var jag ingenting, jag kunde gråta mig till sömns. Utan att någon visste, Jag ville vara som alla andra, må som alla andra, men det gick inte. För tårana på min kind kunde fan inte torkas. Men du kom in, och räddade mig och fanns där, du fick mig att börja leva, så som du bara har lyckats göra. Och jag är fan inte värd det, men du ska veta, att du betyder så sjukt mycket för mig. Jag dör fan för dig! Jag vill inte leva jag vill dö, fast du ger mig en anledning till att leva. Du får mig att må så bra. Lämna mig aldrig, för jag överlever inte utan dig. Jag vet att det är svårt att ta åt sig, men försök. För du har fan skapat min lycka, jag kanske såg glad ut förut, men det var jag inte. Jag vet att jag är dålig på att vissa hur mycket du betyder för mig, Men du är fan mitt liv. Du är anledningen till att jag inte är död idag. Jag kan inte riktig förklara vad du betyder för mig, för det finns inte ord till att förklara det. Det är svårt att förklara då orden inte räker till det. Varför är det så svårt att förklara alla känslor för dig? Jag skulle dö utan dig, det vet både du och jag. Så snälla lämna mig aldrig!

Jag älskar dig Rasmus Högström! <3
Jag och du föralltid!



<3

Försöker vara den ni vill att jag ska vara.

Utanpå, så tror ni att jag är så glad, men egentligen kämpar jag att klara av en enkel dag. Ni ser hur jag skrattar, ni ser hur jag ler, men inuti min kropp, så orkar jag inte mer. Även om jag ser så stark ut, så vet ni inte ändå hur mycket jag har varit med om. Jag ser stark ut men egentligen är jag så svag att det inte går att bli svagare, Men jag försöker ändå glömma allt, Jag försöker hitta mig själv men ändå gör jag inte det. Men jag tar dagarna som dom kommer och verkligen försöker vara den ni vill att jag ska vara.


Vad tror du om det här?

Tjabba bloggen! Just nu sitter jag hos Farmor och Farfar, väntar på att Farmor ska göra klart mina läxer så man kan fara hem. Tur att man har hon! ;) Man kan ju lura henne till vad som hellst nästan. Hahah! Ne men nu ska jag snart dra mig hämåt. Imorgon kväll blir att bakabullar med Farmor och Jasmin! :) Gottgott. Suck vilken tråkig dag det här varit idag på skolan. Men imorgon så slutar man ju 10 gode härligt hörrreni! ;) nä nu ska jag vara social med Farmor byebye! :)


Orkar inte snart kämpa mer!

Jag orkar lixom inte kämpa mer. Jag har ingen energi kvar. Det känns som att allt jag gör och säger bara gör allt värre än vad det redan är. Jag skiter bara i allt. Jag skolkar mycket mer än vad jag någonsin gjort, jag skiter i allt fast det känns som att det enda jag gör är att plugga. Ger upp snart!

Fars dag!

Idag är det farsdag, så vill önska alla pappor en fortsatt trevlig kväll ! Självklart, ett grattis till min pappa <3

Igår så var jag på folkan en sväng, då man fick äta åde.. Men jag var inte där nå länge, efter de for jag till syster Jasmin. Då jag och dom andra två trollen sov där, vi såg film och hade det väldigt mysigt. Sen idag så har jag hunnit upp till Randijaur en sväng och sen har jag varit i jokkmokk med Lucinda och Nesrin sen var jag med älsklingen så klart. Hann bara hem så var det bara fara till jokkmokk igen, då jag for ner och köpte en dricka och sen for jag, LillAnton och pappa till Farmor och Farfar på tårta.

Nu ska jag sitta lite vid datorn å sen hoppa in i duschen sen Godnatt. För här är en tjej som är riktigt slut. Alltså kommer det bli en tidig kväll för min del. Men jag får väl önska er en trevlig Söndagskväll! :)

Godnatt och sovgott!


Visst saknar man det bruna håret!


Så jävla less på era anonymna kommentarer!

Puss på dig Rasmus, jag älskar dig! <3



Äntligen helg!

Ledsen för att bloggen inte alls är aktiv just nu men... Vet ni att jag saknar er och tänkte på er idag, eller haha ofta, varje dag såklart... Och jag är så tacksam för allt er tålamod och er goda väntan, men självklart finnas dåliga samvetet där också hela tiden.....bloggen ja, just det bloggen, uppdatera ja.


Men hallojsan, hur mår ni? jag själv kom då just hem och nu dricker jag lite dricka och funderar på att gå och lägga mig och slå på en film. Tur att det är Fredag idag, så man kan sova ut imorgon, för känner att jag måste få sova ut! låter väldigt SKÖNT! Men då får man hoppas att man kan sova länge imorgon och inte vaknar typ kl 8 för att man är van vid att vakna tidigt på veckorna... Hatar att det blir så där. Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite på datorn sen blir nattinatti.

Får önska er en trevlig Frdagskväll! Godnatt på er.


Någon ful vanlig bild på mig som jag hittade!


Min pojkvän är iallfall världens bästa jag älskar honom så myyyyyyyyyyyyyyycket!!!!

Ja vad ska man säga? ne nog förstår jag att du inte vill ha honom för du kan inte få han. Hahaha där är det bara ett tecken på att du är avundjsuk på mig för att jag har honom och inte du. Du är så JÄVLA avundsjuk så det finns inte.. fyfan vad blåst du är gumman.


Vet ni en sak? jag är fruktansvärt kääääär......



                           Jag älskar dig Rasmus! <3


Vad kul med lite nya besökare, alltid lika välkomna!

Tja allihoppa! Vad trevligt att ni hittat till min blogg! kvällerna försvinnar snabbt, veckan har farit iväg. Så snart är det äntligen Fredag! Imorgon så har jag utvecklingssamtal, döda mig? tror inte det kommer gå bra! Men iallafall, just nu så sitter jag och kollar runt på bloggar och kollar Facebook lite. Ska snart ta mig en dusch sen lägga mig framför en film! :) SKÖÖÖNT om inte annat! Får bli nu ett sånt här kort ointressant inlägg som vanligt.
Har inte någon aning om vad ni egentligen vill att jag ska blogga om? Svårt för mig att veta.. Så hade inte ni kunna skriva en kommentar om vad du vill att jag ska blogga om? :) Hade varit gulligt gjort av dig!

Men jag önskar er en trevlig Onsdagskväll! Puss! :)


Ren AVUNDSJUK!!

Måste du smutsa ner mig genom att försöka bli vackrare själv?
Avundsjuka jävel :) Eftersom en person ska bry sig så jävla mycket om andras liv och inte kan sköta sitt eget, så var hon tvungen att försöka ta alla vänner ifrån mig bara för att jag har en viss person som hon aldrig mer kommer få. Du försöker stumpan så gott du kan med att försöka få mig avundsjuk, men det kommer du aldrig klara av tyvärrrrrrr! Men du orkar ju lägga ner tid till att försöka så fortsätt med de ännu och se hur långt du kommer med de! :) Har du nånting att roa dig med, medans jag lever livet.


Varför läser människor som ogillar mig, min blogg? 
Jag vet inte! De vill väl antagligen hålla koll på mig? Jag vet att människor som ogillar mig starkt läser min blogg i smyg.


Jag orkar inte mer, bryter ihop snart

Idag är en riktig jävla pissdag! jag vill bara gråta rätt ut. Fan också, jag orkar snart inge mer.

Till alla killar som är förvirrade i olika situationer

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
... ... När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.


Falska idioter finns det då gott om här i hålan! Less om inte annat.

Hej igen .. nu va de dax igen har gått ett ganska bra tag sen senaste inlägget men men .. känner jag inte för att skriva så gör jag det inte heller. de måste ju kännas rätt hehe. jag har tänkt rätt så mkt den sista tiden på allt och ingenting och till slut så vet man ju inte ut och inte in. allt känns bara jobbigt o man vill bara skita i allt och alla. vad gör man då? ... man tar på sig headsetet och slår på massa bra musik och poff så känns det mesta helt plötsligt så mkt bättre . jag vet inte om det är så för alla men för mig så blir det som att stänga ute allt och humöret blir bättre direkt . man känner att de finns hopp och man får ork att göra nått åt allting. älskar musik och hur det påvärkar mig.

den senaste tiden har ju varit jaa vad ska man säga ... intressant. folk omkring mig har visat andra sidor än man sett tidigare. alla går bakom ryggen på varann. man säger en sak här o en annan på nästa ställe o framför allt knappt någon jag känner vågar stå för vad dom säger !!! blir sjukt trött på sånt. kan du inte stå för vad du tycker så ska du bara hålla käften. vet inte om det är jag som har fel men de är min blogg så jag anser mig ha rätt att säga vad jag tycker. den här byn är alldeles för liten. vart man än är så har någon hört nått av någon som känner någon.. dax o lämmna den här byn kanske ? vem vet vem vet .


Ta mig som jag är, eller titta på mig när jag går iväg!

Helloj! Nu ska jag snart ta och packa min väska sen far jag och sover hos syster inatt. Alltid skönt att få prata ut med någon. Ska nog även städa till rummet innan jag far så de är fint när jag kommer hem igen, så man slipper börja stå och städa de det första man måste göra när man kommer hem.. Nej så nu är det bara att jag sätter fart. Ska fråga pappa om jag kan få beställa hem kläder och smink å nå skor! ;) Men tycker det är jobbigt att beställa smink.. brukar bli fel då. Men då vet ni att det inte kommer komma upp nå fler inlägg ikväll, ifall ingen annan orkar skriva ett inlägg åt mig.

Hoppas ni får en trevlig kväll, puss å kram!


Jag älskar dig Rasmus Högström! <3

Jag försöker se stark ut..

Även om jag ser så stark ut, så vet ni inte ändå hur mycket jag har varit med om. Jag ser stark ut men egentligen är jag så svag att det inte går att bli svagare, Men jag försöker ändå glömma allt, Jag försöker hitta mig själv men ändå gör jag inte det. Men jag tar dagarna som dom kommer och verkligen försöker vara den ni vill att jag ska vara.

Jag älskar dig mamma!

Det är klart att jag tycker det är orättvist att andra har roligt med sin mamma, hittar på roliga saker, skojar med varandra. Jag hade ljugit om jag låtsas som att allt var okej… När jag ser en mamma och en dotter tillsammans så tänker jag på allt jag och mamma kunde ha gjort tillsammans… Men de blir aldrig så längre, ödet ville något helt annat än vad vi ville… Jag behöver dig, jag vill kunna krama om dig använda din axel att gråta mot. Men du finns inte det är dig jag gråter för. Jag saknar dig mamma du kan inte förstå hur stor saknaden är. Jag sakna dig varje dag, alltid är det någonting som påminner om dig och vissa dagar är saknaden så himla stor… Det kommer att vara så hela livet ut, jag ska bara försöka hitta ett sätt att kunna leva med saknaden, tomheten och minnena… Det är svårt men jag vet att du stöttar mig, du vill att jag ska leva mitt liv men utan dig så är det svårt…


Jag älskar dig Mamma! <3




Jag saknar dig!



hm?

Jag hittar inte på någon rubrik, jag har inget intressant att skriva om heller. Men jag tänker inte lägga ner bloggen för ibland är det så jävla skönt att få skriva av sig i bloggen. Jo jag vet att det är ganska så ointressant att läsa om vad jag gör om dagarna, för jag har typ inget liv.. Inget intressant iallfall. Men ingen tvingar er att läsa min blogg så det är upp till er. :)


Det är svårt att tänka hur det skulle ha varit innan man själv förlorar någon så nära. Men jag kan berätta för er att det är inget man vill vara med om, inget man vill uppleva!


BESLUTSÅNGEST!

Åh, ska jag vara brunett eller blondin? ;/ Fyfan så svårt att välja. Har ett tag till att fundera på vad jag ska färga, sen blire att fara ner till Jokkmokk och köpa hårfärg! Kommer inte ihåg riktigt hur jag ser ut i blont, och nu när jag har kort hår så lär jag nog se konstig ut i blont. Ajja vi får väl se hur det blir med det här att färga, men en sak som är säkert är  att jag ska FÄRGA!

Men tal om annat, så kom jag för en stund sen hem ifrån Randijaur. Och nu ska jag snart fortsätta med att städa mitt stökiga RUM.


Haha en dag jag inte kommer glömma, fyfan!

Godmorgon!

Pigg och glad idag eller? Har ingen aning varför jag är vaken den här tiden just nu, men kunde bara inte sova mer så då äre väl bara hoppa upp ur sängen. Alldeles strax ska jag gå till Farmor och Farfar en sväng sen blire till Jokkmokk och köpa hårfärg.

Igår kväll var jag i jokkmokk,  det var inte riktigt planerat att jag skulle fara dit men det vart så till slut. Och lika bra var de, för vad skulle jag ha gjort hemma hela kvällen i min ensamhet? Det gör mig bara tokig att vara hemma. Ikväll har jag ingen aning vad som kommer hända, blir säkert att bara vara hemma och se film eller nå sånt. Men ska inte säga förmycket för jag vet att det inte kommer bli som jag skriver nu om jag säger vad jag ska göra ikväll, om jag känner mig själv rätt.


Nej men nu har jag inte tid att sitta här nå mer, hoppas ni får en trevlig dag puss!


Söt Anton!


RSS 2.0