Andras pojkvänner!

VARFÖR låter man inte upptagna killar vara just det, upptagna? VARFÖR håller man på och flörtar/stöter på killar som man VET har flickvän? Jag blir lite förundrad för det skulle jag aldrig göra. Så fort jag vet att en kille är upptagen så är han det i mina ögon, vem är jag att sabba det liksom? Dom är ju tillsammans av en anledning, låt dem vara det.  Om du träffar en kille som är otrogen eller håller på och beter sig med andra brudar när han har flickvän, är det en sån kille du vill ha? VARJE gång en kille som har tjej varit på mig har jag sagt det till bruden. Varför? Av respekt. Att hon inte borde vara med en sådan idiot.

Men ni tjejer, vad fan hände med "systraskapet".
Tjejer och killar som raggar på folk som de vet har en partner. För fan skjut er själva eller skaffa lite självrespekt. Sen kan man passa ihop med många, men det är ens flickvän man är tillsammasn med och älskar. Inte tänker man på: "åh jag skulle nog kunna hitta någon bättre". I alla fall tycker jag att det är fel att ragga på upptagna killar/tjej. Det äcklar mig. Även om det är killen som i sin tur ska säga nej, så behöver man inte vara den som raggar när man vet att killen är upptagen.

Det är klart man dras till förbjuden frukt, det kan jag stå för. Men bara för det raggar jag inte på upptagna killar, just för att jag aldrig hade velat att någon gjorde så mot mig och det är inte rättvist mot tjejen. Många förhållanden tar slut för att någon del träffar någon annan. Men stöta på låter ju lite väl angeläget, det tycker ja man ska kunna lita på varandra såpass i ett förhållande att det inte sker. Men flörta kan väl alla göra, handlar väl mkt om uppmärksamhet. Liksom lek o inte allvar. Klart att det inte kul men nog väldigt vanligt.

Självklart är det fel att ragga på någon som man vet har tjej, onödigt att förstöra. Men det ligger ju hos killen i det förhållandet att vara trogen också :) så om någon kommer fram och raggar så ska han ju inte ragga tillbaka, om han gör det är det ju BIG NO! Om tjejen sen vet att han har tjej eller ej spelar ju mindre roll. Det är ju han som ska få det att fungera genom att vara trogen. Jag menar inte att det är tjejens fel, det är mer fel av killen. Men jag tycker det är respektlöst av tjejer att, när de vet att han är upptagen, hålla på och förvärra situationen om du förstår hur jag menar. Det är killens ansikte man ska spotta i och vända ryggen åt.

Jag tror man skyller mer på tjejen för att vi tjejer faktiskt kan vara riktigt vidriga och lömska ibland. Så är det bara. Det är lättare att skylla på tjejer som oftast är falskare än killar. Sen känner man inte tjejen och det är lättare och lägga skulden på någon då också, Typ: "Vem är du och förstöra vårt förhållande..."
Medan på sin egen pojkvän blir man mer arg och besviken över. Men det gör det såklart inte rätt. Det är upp till killen att vara trogen eller ej, att kunna sätta ner foten och säga nej!

Om en tjej raggar på en upptagen kille och han är mottaglig för de så kommer de garanterat aldrig bli en filmklyscha utav de paret med en sån hundkåt pojkvän. Ibland vill jag bara hemligt spela in alla upptagna killar som försöker med en och sen visa de för deras tjejer, man gör dom en tjänst av att krossa deras förhållande.
Hellre att hon upptäcker vilket kåt svin hon dejtar än att han faktiskt är otrogen och hon sen får reda på de.


Vad tycker ni?


osminkad och ful på bilden!







Helluh Bitches!


det är hans problem och inte ditt, sålänge han inte ber dig att lägga dig i och hjälpa till så bör du/ni inte heller göra det. Min pojkvän kommer inte lämna mig för dig, vi har redan diskuterat saken. Om du fortsätter stöta på han så skadar du våran vänskap som du då redan har gjort men ja... du är en bitch helt enkelt, som vill sno andras pojkvän/ragg/ex eller sådan... Jag har nu bara sagt vad som bör sägas, du får ta det härifrån, jag kan ej tvinga dig att göra något. Men du kommer stå ensam om du fortsätter som du gör nu.

jagvet att jag har funderat på ifall hon raggat lite på min pojkvän förut och hon har
även tagit nåt kort på honom osv.. Varför ska hon ha bilder på min pojkvän liksom? Jag har läst deras konversation på facebook och dom har pratat en hel del om mig, eller mest att hon försöker manipulera honom till att göra slut med mig eller ja det är jävligt många av mina vänner som skriver åt honom fort det tar slut mellan oss, vilket är ett jävligt dåligt stil av dom, dom är precis inga bra vänner! ni själv vet vilka ni är. Hon har skrivit med honom och sagt saker som att "ja men fundera på om du verkligen vill vara tillsammans med henne, det måste ju kännas rätt för dig" även hon och många av mina vänner vet typ ingenting om vad det handlar om, hon/dom tror bara att hon vet massa saker.  Grejen är att, hon/ni fattar inte att vi inte kommer göra slut. Tvärt om vi kommer vara tillsammans för evigt! det är i många förhållande det tar slut och man blir tillsammans igen!

Han har sina egna kompisar att snacka om sånt med. Inte mina kompisar. Dessutom har hon/ni ingen anledning till att lägga sig i. Hon kände inte ens honom, fören hon börja umgås med mig mer. Jag ringde och skrev även en gång från hennes mobil, sen en dag då jag skulle låna den igen, då har hon sparat nummret, sen när det tog slut mellan mig och Rasmus då börjar hon ju skriva som ett jävla cp åt honom.

Rasmus, Han börjar nu tycka att hon är otroligt dryg och försöker undvika henne så mycket han kan. Även han har fått uppfattningen att hon stöter på honom, eftersom hon skriver som ett cp fort det tar slut osv..

saken är så här, det är jätte lätt att sno andras pojkvänner/flickvänner eftersom man tror alltid att "gräset är grönare" med andra och sådär, du fattar. personer som vill sno andras kommer alltid finnas, själv hatar jag personer som är så och jag hatar mest av allt folk som är otrogna.

Ett förhållande är mellan 2 personer, men det finns alltid en liten hora som inte kan räkna!

Meeen nu är det bara roligt att man vet vilka som vill ragga på min snygging, jävligt roligt att reta er! ;)
För nu vet bådejag och han vilka som skrev/skriver fort det tar slut mellan mig och Rasmus, känns väldigt skönt att vi vissade varandra det, för då vet man vilka jävlar som är en äkta vän! Känn är jävligt ägda om ni inte trodde att jag skulle få reda på att ni har skrivit åt honom! ;) Mooohaha!  Kan pussa på min snygging åt er om ni vill? ;)





Nu önskar du alt att det vore du och han på bilderna och inte jag och han? ;) Kiss my ass, det kommer alltid vara jag och honom du kommer aldrig få honom! Försök hur mycket ni/du vill men han kommer aldrig lämna mig för dig och jag kommer aldrig lämna honom!  Sorry, men så är livet, ni kan släppa honom, för DU som vill ha honom kommer aldrig ha någon chans!

Älskar dig Rasmus Högström av hela mitt fucing hjärta, jag och du föralltid älskling! Jag och du bby det vet du!<3

Utgång.NU!


Träffa älsklingen! <3

Tjossan! Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Jokkmokk för att träffa min älskling och umgås med honom! Fär ju inte träffa honom sen förren på Onsdag? Vet vet blir säkert tidigare, för kan verken vara utan han en dag och kan inte sova utan honom, förjävligt men sant. Men så är det väl troligast i kärlek? Han är ifall bäst min älskling och jag älskar honom något så extremt mycket! Pöss på er nu ska jag fara.


Såhär ser jag ut just nu..

Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland.

Ända sen du kom in i mitt liv har allt varit så enkelt för mig. Det känns att du har gjort mig till en bättre person. Jag har förändrats, på ett bra sätt. Och det tackar jag dig för. Utan dig hade jag inte varit nånting, helt seriöst. Det är du som får mig att må bra, det är du som gör mig så himla lycklig och glad. Det känns verkligen att du är den rätta. Och jag hoppas på ett föralltid med dig, det är min högsta önskan. För kan inte se mig själv med någon annan, och att ens tänka på det känns så jävla fel. Det är du och jag, inte jag och nån annan. Jag älskar dig så sjukt mycket, du förstår inte alltså. Jag förstår det knappt själv. Vill säga förlåt för alla gånger som jag har startat alla bråk, och gjort dig ledsen. Ångrar det som fan efter. En sån som dig förkänar inte det, efter allt du gjort för mig. Jag känner själv att du har offrat hela ditt jävla liv för mig, men vad ger jag tillbaka..? Inte så mycket,  det tänker jag ofta på. Jag är inte perfekt, det vet jag. Men jag gör så gott jag kan. Allt jag vill är att du ska må bra, vara glad osv. Det hoppas jag iallafall att jag kan göra dig. Du är bäst baby, världens underbaraste! Tack för att du finns! <3


<3

RSS 2.0